Nowa pizzeria Gruby Benek

Udostępnij artykuł

Sieć Gruby Benek wzbogaciła się o kolejny lokal. Nowa pizzeria została otwarta w czerwcu na łódzkiej Retkini. Lokal wyposażony jest nowoczesne rozwiązania w zakresie automatyzacji przyjmowania zamówień, a także produkcji firmowych dań, z opcją dostawy do klienta lub odbiorem osobistym.

Otwarcie tego lokalu cieszy nas tym bardziej, że jest to drugi lokal franczyzobiorcy konceptu GRUBY BENEK. Rozwój biznesu naszych franczyzobiorców w ramach sieci cieszy nas szczególniemówi Natalia Kępka, członek zarządu spółki.

Mieszkańcy bardzo ciepło przyjęli Grubego Benka i wyjątkowo chętnie, przy okazji spacerów, czy powrotów z pracy, odbierają zamówienia osobiście. Ponieważ lokal znajduje się przy jednej z głównych ulic w centrum osiedla, jest dobrze skomunikowany z okolicą, a to oznacza szybkie dostawydodaje Natalia Kępka.

Charakterystyczny lokal i młody zespół obsługujący gości czeka na klientów przez cały tydzień w godzinach: nd-czw 12.00-23.00, pt-sob 12:00-24:00. Zamówienia z dostawą można składać pod numerem tel. 422 501 501 lub przez stronę www.grubybenek.pl.

O sieci pizzerii Gruby Benek

Gruby Benek to ogólnopolska sieć pizzerii zrzeszająca kilkadziesiąt lokali prowadzonych przez niezależnych Partnerów w ramach rozwijanego przez markę systemu franczyzowego. Podstawą oferty lokali sieci jest wyjątkowa, autorska pizza w amerykańskim stylu, którą wyróżnia puszyste ciasto o unikatowej recepturze i smaku, innowacyjna technologia wypieku i najwyższej jakości składniki. Uzupełnieniem oferty są świetne BenBurgery z kotletami ze 100% wołowiny i BenKura, czyli pyszne, smażone kawałki kurczaka w autorskiej panierce.

Atrakcyjna oferta asortymentowa dla klientów, unikatowe receptury, nowoczesne zaplecze technologiczne oraz pełna standaryzacja wszystkich obszarów funkcjonowania lokali dają pizzeriom Gruby Benek przewagę konkurencyjną, dzięki której z marka z powodzeniem działa na rynku gastronomicznym od ponad 20 lat. Nowoczesne rozwiązania wprowadzane w zakresie wystroju lokalu, technologii produkcji, marketingu i przede wszystkim oferty dla gości zapewniają stały i dynamiczny rozwój sieci.

Źródło: pizzeria Gruby Benek

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 27.06.2024
Aktualizacja: 27.06.2024