Nowa pizzeria sieci Gruby Benek w Starogardzie Gdańskim

Udostępnij artykuł

W Starogardzie Gdańskim, przy ul. Hallera 11, ruszyła pierwsza w tym mieście pizzeria ogólnopolskiej sieci Gruby Benek. W ofercie króluje charakterystyczna dla marki, autorska pizza w amerykańskim stylu, a także BenBurgery, BenKury, BenPasty i wiele innych.

Gruby Benek w Starogardzie Gdańskim

Otwarcie tego lokalu cieszy nas szczególnie – to trzeci lokal jednego z naszych wieloletnich franczyzobiorców. Rozwój swojego biznesu w ramach naszej sieci potwierdza fakt, że Gruby Benek to dobra inwestycja, którą można prowadzić, nie będąc cały czas obecnym w lokalu. Podstawą jest jednak zaangażowanie franczyzobiorcy oraz korzystanie z narzędzi jakie daje sieć, np. program sprzedażowy. Nasz koncept jest w pełni policzalny i pozwala na bieżące kontrolowanie działalności lokalu przez franczyzobiorcę. – mówi Natalia Kępka – członek zarządu.

Przestronny lokal przy ul. Hallera 11, to miejsce idealne na spotkania ze znajomymi, rodzinne obiady czy romantyczne kolacje. Charakterystyczne wnętrze i młody zespół obsługujący gości czeka na wielbicieli pizzy od poniedziałku do soboty w godzinach 10.00 – 23.00, a w niedzielę od 12:00 do 23:00.

Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2024
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

rynek dostawców horeca - raport 2024

O sieci pizzerii Gruby Benek

Gruby Benek to ogólnopolska sieć pizzerii zrzeszająca ponad 40 lokali prowadzonych przez niezależnych partnerów w ramach rozwijanego przez markę systemu franczyzowego. Podstawą oferty lokali sieci jest autorska pizza w amerykańskim stylu, którą wyróżnia puszyste ciasto o unikatowej recepturze i smaku, innowacyjna technologia wypieku i najwyższej jakości składniki. Uzupełnieniem oferty są BenBurgery z kotletami ze 100% wołowiny i BenKura, czyli smażone kawałki kurczaka w autorskiej panierce. Marka działa na rynku gastronomicznym od ponad 20 lat.

Gruby Benek w Starogardzie Gdańskim

Źródło: Gruby Benek

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 18.03.2024
Aktualizacja: 18.03.2024