Gruby Benek w Brześciu Kujawskim otwarty

Udostępnij artykuł

Pizzeria w Brześciu Kujawskim to drugi lokal pod nazwą Gruby Benek otwarty w pierwszej połowie 2022 roku. Jest to kolejny przykład realizowanej z strategii marki skupionej na rozwoju sieci franczyzowej w mniejszych miejscowościach.

Widzimy ogromny potencjał w gminach już od 15 tys. mieszkańców. Dlatego również tam poszukujemy nowych franczyzobiorców. Specyfiką tych miejscowości jest duża ilość niewykorzystanych miejsc, idealnych na lokale gastronomiczne mówi Maciej Adamski, kierownik działu franczyzy. Podczas oficjalnego otwarcia oprócz naszej firmowej pizzy na puszystym cieście, dużą popularnością cieszyły się również soczyste, wołowe BenBurgery. W ofercie nowego lokalu nie zabraknie też kubełków BenKury. Składają się z chrupiących kawałków kurczaka, pizzy włoskiej na cienkim i kruchym cieście, jak i sałatek dla miłośników lżejszych przekąsek.

Nowy punkt na mapie lokali sieci Gruby Benek położony jest w samym centrum miasta Brześć Kujawski na Placu Władysława Łokietka 9. Pizzeria jest czynna codziennie od 12.00 do 22.00.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 04.05.2022
Aktualizacja: 04.05.2022