Nowa przestrzeń w Hotelu Apis

Udostępnij artykuł
Zakończył się pierwszy etap renowacji zabytkowego budynku połączonego z hotelem. Otwarta została sala konferencyjno-bankietowa mogąca przyjąć do 100 osób. W drugim etapie zostanie uruchomiona sala klubowa z barem.

Całość zyskała nazwę Manor i powstała w odpowiedzi na oczekiwania gości, którzy coraz częściej chcą organizować spotkania, eventy i konferencje w miejscach ciekawszych niż standardowe sale konferencyjne. Manor jest komunikacyjnie połączony z czterogwiazdkowym hotelem, dzięki czemu ma dostęp do jego pełnej infrastruktury – podkreślają przedstawiciele

Hotel Apis działa od 2005 roku. W tym czasie przeszedł gruntowną renowację, odnowione zostały wszystkie pokoje, lobby oraz powstała nowa restauracja Mozaika Resto Bar, która szybko zyskała uznanie nie tylko wśród gości hotelowych, ale również indywidualnych, zdobywając pierwszą nagrodę w plebiscycie gości Restaurant Week w Krakowie.

ŚWIAT HOTELI: grudzień 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 29.01.2020
Aktualizacja: 29.01.2020