Restauracje Orzo zazwyczaj kojarzą się gościom z szeroko rozumianym comfort foodem. Od dłuższego czasu widać jednak zdecydowany rozwój i śmiałe sięganie po produkty najwyższej jakości oraz niekonwencjonalne metody przygotowywania potraw. W połowie listopada sieć zaprezentowała dwa premierowe i całkowicie nowe dania.

Polędwica wołowa sous-vide to doświadczenie wyjątkowego smaku polędwicy wołowej perfekcyjnie przygotowanej metodą niskiej temperatury, aby zachować soczystość i intensywność smaku oraz aromatu. Serwowana z pieczonymi ziemniaczkami, w towarzystwie kolorowych marchewek, wykończona sosem pieczeniowo-truflowym. Delikatność polędwicy, jak i samo podanie, z pewnością zadowolą największych koneserów mięsa.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE wrzesień-październik 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Carpaccio wołowe odkrywa pełną i zaskakującą harmonię smaków. Cienko pokrojone plastry najwyższej jakości wołowiny perfekcyjnie komponują się z wyrafinowanymi dodatkami, takimi jak parmezan, sól truflowa, sos anchois i owoce kaparowca. Delikatne carpaccio to doskonała przystawka, a zarazem kulinarne entrée w świat zielonych restauracji Orzo – na nowym i jeszcze wyższym poziomie.
Lokale Orzo znajdują się Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Wrocławiu. Comfort food przecina się tu z ekskluzywnymi smakami i składnikami najwyższej jakości. A dostępność cenowa wyszukanych i jakościowych dań sprawia, że gastronomiczny świat premium staje się szerzej i łatwiej dostępny.
Źródło: Orzo

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione