Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Numer ukazał się w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.) oraz z opcją pobrania PDF.
W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
- Agnieszka Domagała, właścicielka restauracji KTW Szałe, dyrektor zarządzająca Hotelu Kristoff;
- Svitlana Batura, kierownik działu rozwoju firmy Czarnomorka;
- Jerzy Tymofiejew, CEO firmy Rex Concepts;
- Dorota Pomacho-Pątkiewicz, prezeska Green Caffè Nero;
- Jakub Respondek, właściciel Masarni Jama.
Poza tym w wydaniu znajdziecie artykuły i wypowiedzi:
- Podsumowanie XXII FORUM RYNKU GASTRONOMICZNEGO FOOD BUSINESS FORUM® 2024;
- MARKETING I ZARZĄDZANIE – Czy restauracja powinna mieć własną stronę internetową? – Bartosz Rybarczyk – współwłaściciel Panowie od Marketingu;
- MARKETING I ZARZĄDZANIE – Jak szkolić pracowników gastronomii? – Adam Pawłowski MS, współwłaściciel Gościnność;
- SWEETS & COFFEE – Wpływ nowych regulacji na sektor kawowy – Mikołaj Pawlak, Coffee Unity Solution;
- WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o wynajmie zmywarek, ale baliście się zapytać – Eryk Jóźwiak, przedstawiciel marki Winterhalter;
- WYPOSAŻENIE I ZAOPATRZENIE – Łazienka inkluzywna, czyli jaka? – marka Tork;
- SZEF KUCHNI – Gotowe rozwiązania a sztuka kulinarna – Michał Miernik, szef kuchni restauracji Aquakultura;
- SZEF KUCHNI – Od stekożercy do weganina – Dawid Wysocki, szef kuchni restauracji Lumiere;
- BARMAN – Rekrutacja, edukacja i zarządzanie w perspektywie budowania zespołu – Piotr Sajdak, prezydent Stowarzyszenia Polskich Barmanów.
- BARMAN – Herbata – smaki jesieni – Marek Łyszczak, brand ambasador Monin.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE wrzesień-październik 2024
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Czasopismo ukazało się w wersji drukowanej oraz elektronicznej, która posiada także wymiar interaktywny. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.
Wydawcą jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt z Wydawcą
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
[email protected]
Agata Godlewska
redaktorka prowadząca Nowości Gastronomicznych
693 401 316
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.