Nowości w zimowej ofercie North Fish

Udostępnij artykuł

Już od najbliższej środy będzie można spróbować między innymi złocistego mintaja Red Onion w panierce z sosem i czerwoną cebulką. W kategorii obiadowej pojawią się łosoś pod porową „pierzynką” i tuńczyk w towarzystwie lekko pikantnego sosu sweet chilli i mieszanki azjatyckich warzyw.

Azjatyckie akcenty pojawią się także w zupełnie nowej kategorii – bowlach. Sieć przygotowała dwa warianty: jeden z nuggetsami z mintaja, drugi z kawałami grillowanego tuńczyka. Oba z ryżem, warzywami i sosem sweet chilli.

Do oferty wraca Fishburger zimowy. Tym razem w duecie z tortillą zimową. Oba produkty wypełnione zostały między innymi kapustą z cieciorką i kminkiem. Burgery zyskały nową bułkę. Do tego wnętrze Fishburgera klasycznego, jak również w zimowej odsłonie wypełnią FISH! Nuggets. Komplet zmian zamyka Tunaburegr w wersji sweet chilli.

Wśród dodatków znajdziemy opiekane ziemniaczki z wędzoną papryką, pikantne wedgesy, klasyczne frytki, gnnocchi z pomidorową passatą, ryż z azjatyckimi warzywami i zasmażana kapustę z cieciorką. Z zimnych dodatków do wyboru będzie miks sałat z oliwkami, kapusta kwaszona, surówka z buraczków, klasyczny coleslaw, sałatka ziemniaczana oraz sałatka skandynawska.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2022
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 11.01.2023
Aktualizacja: 11.01.2023