Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania. Numer ukazał się w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.).
W najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych swoją wiedzą i doświadczeniem podzielili się:
- Marcin Przybysz – szef kuchni, Antoine Azaïs – dyrektor Restauracja Epoka;
- Piotr Roszkowski, współwłaściciel Pizzaiolo Krucza;
- Anna Grabarek, z zarządu Grupy Bawełna;
- Andrzej Pelc-Gonera, właściciel Sushi Kushi i Ramen Shop;
- Marcin Chybowski, Food Safety Leader IKEA Retail w Polsce.
Dodatkowo relacja z konkursu Monin Junior Cup i Targów HoReCa/Gastrofood/Enoexpo 2022, a także rozmowa z Agnieszką Hexel z ORZO i Karoliną Zajezierską z Pierkarni Żywioły oraz podsumowanie pięciu lat działalności Śląskiej Prohibicji.
Poza tym w wydaniu znajdziecie artykuły i wypowiedzi:
- MARKETING I PROMOCJA – Employer branding – zbuduj silną markę pracodawcy i skończ z rotacją– Magdalena Malutko, CEO Agencji Kreatywnej Od Kuchni;
- SZEF KUCHNI – Szklany sufit zastępników mięsa? – Marcin Krysiński, współwłaściciel Mihiderka;
- BARMAN – Łukasz Zarzecki, główny trener Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów o likierach śmietankowych.
Czasopismo ukazało się w wersji drukowanej oraz elektronicznej, która posiada także wymiar interaktywny. Oznacza to, że nie tylko publikacja dotrze do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce, ale również umożliwi bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków czy dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację.
Wydawcą jest BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt z Wydawcą
BROG B2B MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
[email protected]
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.