O zmianach na rynku gastronomicznym i dalszym rozwoju North Food – zapis LIVE z Szymonem Adamczukiem

Udostępnij artykuł
24 czerwca o godz. 17:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych odbyła się rozmowa na żywo z udziałem CEO North Food. Dyskusję poprowadziła Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna czasopisma Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz naszego newsowego portalu Horecanet.pl. Zapraszamy do zapoznania się z zapisem rozmowy.

W czasie wirtualnego spotkania, Szymon Adamczuk opowiedział o tym, co sądzi o tarczy antykryzysowej, jaka pomoc byłaby realnym wsparciem dla marek, którymi zarządza, jakie straty poniosła marka w związku z lockdownem i dlaczego North Fish nie był dostępny w opcji delivery. Zachęcamy do wysłuchania całej rozmowy.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 25.06.2020
Aktualizacja: 25.06.2020