24 czerwca o godz. 17:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych odbyła się rozmowa na żywo z udziałem CEO North Food. Dyskusję poprowadziła Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna czasopisma Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee oraz naszego newsowego portalu Horecanet.pl. Zapraszamy do zapoznania się z zapisem rozmowy.
W czasie wirtualnego spotkania, Szymon Adamczuk opowiedział o tym, co sądzi o tarczy antykryzysowej, jaka pomoc byłaby realnym wsparciem dla marek, którymi zarządza, jakie straty poniosła marka w związku z lockdownem i dlaczego North Fish nie był dostępny w opcji delivery. Zachęcamy do wysłuchania całej rozmowy.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.