ORZO znowu obniża ceny i startuje z Akcją 29 zł

Udostępnij artykuł

Wiosną restauracje ORZO po raz pierwszy obniżyły ceny. Teraz robią to znowu. Celem #Akcji29zł jest pokazanie, że dzięki dużej powierzchni restauracji i liczby gości, ceny w restauracjach, nawet dzisiaj, mogą być niższe. Flagowe pizze, pasty i cocktaile – to wszystko 29 złotych. Ponadto do ORZO powracają lunche i śniadania z kawą – również za 29 złotych. ORZO obniża także ceny starterów, których ceny od teraz będą się zaczynać od 15 złotych.

orzo

Ceny zakupu składników w ostatnich tygodniach mocno spadły. Stabilizują się też opłaty za energię, więc wraz z sezonem jesiennym i ogromnym wzrostem ruchu w restauracjach, możemy sobie pozwolić na znaczne obniżenie cen dla wszystkich gości mówi Maciej Żakowski odpowiadający za koncept ORZO.

LUNCH 29 ZŁ

Do restauracji ORZO powracają lunche. Dowolna pizza, pasta, burger, sałatka lub Chicken Milanesa – za 29 zł. Od poniedziałku do piątku, od 13:00 do 17:00.

ŚNIADANIE Z KAWĄ 29 ZŁ

Śniadania w zestawie z kawą – 29 zł. We wszystkie weekendy, od 10:00 do 13:00.

AUTORSKIE COCKTAILE 29 ZŁ

Autorskie cocktaile utytułowanego Chefa ORZO Cocktail Baru – Marcina Kruka – 29 zł. Od poniedziałku do czwartku.

KLASYCZNE COCKTAILE 29 ZŁ

Klasyczne cocktaile stworzone na bazie znanych i lubianych na całym świecie receptur – 29 zł, przez cały tydzień.

APEROL SPRITZ 29 ZŁ

Cocktail, który zawojował światem w ostatnich latach – Aperol Spritz – 29 zł, przez cały tydzień.

MOCKTAILS 29 ZŁ

Wszystkie bezalkoholowe cocktaile – 29 zł, przez cały tydzień.

STARTERY 29 ZŁ

Batatas Bravas, Antipasti Set, Shrimps – startery za 29 zł, przez cały tydzień.

PASTA, PIZZA I SAŁATKA 29 zł

Pasta Aglio Olio, pizza Margherita, sałatka Caesar Romano, czyli kultowe dania w swoich kategoriach – 29 zł, przez cały tydzień.

*Promocja obejmuje: ORZO Kraków, ORZO Poznań, ORZO Wrocław, ORZO plac Konstytucji (Warszawa), ORZO Koneser (Warszawa).

Rynek Gastronomiczny w Polsce – RAPORT 2022
>> Kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 12.10.2022
Aktualizacja: 13.10.2022