Sieć burgerowni narodziła się we Wrocławiu i w tym mieście nie trzeba jej nikomu przedstawiać. Najnowszy punkt marki działa od piątku, 22 listopada br. w centrum handlowym Magnolia Park.
Znakiem rozpoznawczym Pasibusa są burgery z ręcznie mieloną wołowiną oraz odważnymi połączeniami dodatków. Mieszkańcy Wrocławia będą mogli od dziś próbować ich również w nowej lokalizacji – w strefie restauracyjnej na poziomie 1 centrum handlowego Magnolia Park.
Na gości odwiedzających nowy lokal Pasibusa czekają m.in.: klasyczny Włoski Pastuch z dodatkiem rukoli, parmezanu i grillowanego boczku, Bebek Junior z autorskim sosem BBQ, ostry Gonzales z nachosami czy Awokadus z domowym guacamole. W menu burgerowni można znaleźć także Pasi sałatki, zestawy dla dzieci (Pasi Kids), dodatki (m.in. frytki i kulki serowe) oraz napoje (m.in. Pasi Lemoniada) i alkohole (m.in. własną markę piwa). Co miesiąc w karcie pojawia się również zupełnie nowa propozycja – Burger Miesiąca, któremu nazwę nadają fani marki.
Otwarciu nowego lokalu towarzyszy promocja: przez pierwszy weekend działania restauracja w Magnolia Park zaprasza na cztery burgery (Włoski Pastuch, Gonzales, Awokadus i Bebek Junior) w promocyjnej cenie 13 zł. Na fanów marki czeka również konkurs, w którym będzie można wygrać burgery.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.