Pasibus zaprasza do nowego lokalu w centrum Poznania

Udostępnij artykuł

Już w najbliższy weekend, 7-8 maja br. mieszkańcy Poznania będą mogli po raz pierwszy spróbować burgerów Pasibusa w nowym lokalu przy ul. Święty Marcin w samym centrum miasta. To druga restauracja tej marki w Poznaniu, 26. lokal w Polsce i zarazem kolejny stworzony we współpracy ze spółką Helios.

Na gości odwiedzających nowy lokal marki będzie czekać klasyczne menu sieci, w tym m.in. mięsne klasyki: Bebek Junior czy Chorizard, a także propozycje dla miłośników kuchni roślinnej, m.in. burger Standard Vegan z autorskim kotletem warzywnym z wegańskimi wersjami majonezu oraz sera cheddar. We wszystkich burgerach można bezpłatnie wymienić kotleta mięsnego na kotleta wege (wegetariańskiego, smażonego osobno), smażony ser przygotowany według autorskiej receptury lub kurczaka. W menu są również Pasi Frytki, Pasi Bataty, Pasi Lemoniada, kulki serowe, a także autorskie sosy.

Lokal przy ul. Święty Marcin 58/64 to druga restauracja Pasibusa w stolicy Wielkopolski, pierwsza znajduje się w strefie gastronomicznej centrum handlowego Posnania. Od niedzieli do czwartku nowa lokalizacja będzie czynna w godz. 10:00 – 23:00, natomiast w piątki oraz soboty lokal zaprosi gości dłużej – aż do godz. 1:00 w nocy.

Z okazji otwarcia restauracji Pasibus przygotował dla gości odwiedzających nowy lokal w Poznaniu specjalną ofertę. W weekend 7-8 maja br. burgery będą dostępne w promocyjnych cenach: te mniejsze będą kosztować maksymalnie 19,99 zł, a te większe 22,99 zł.

Oprócz menu dostępnego na miejscu, Pasibus oferuje także możliwość zamówienia jedzenia online z dowozem. Goście mogą składać zamówienia poprzez Pasi Dostawę, dostępną na stronie www.pasidostawa.pl, a także skorzystać z aplikacji i systemów zewnętrznych partnerów.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 04.05.2022
Aktualizacja: 04.05.2022