Bohaterami najnowszego wydania Nowości Gastronomicznych są Paweł Światczyński – CEO i współzałożyciel, Marcin Wawrzeń – dyrektor Festiwalu i Maciej Żakowski – współzałożyciel RestaurantWeek®. Ich historia to opowieść o restauracjach, które stają się miejscem spotkań, o gościach, którzy oczekują coraz więcej i o pasji, która napędza tę wyjątkową branżę.
Poza tym w numerze:
- Dagmara Kalicka-Norelli, współwłaściciela MUSA Bar,
- Michał Krajewski, general manager Beef & Pepper,
- Orest Zahrodskyy, menedżer ds. rozwoju sieci Lviv Croissants w Europie,
- Jerzy Tymofiejew, CEO Rex Concepts (Popeyes, Burger King).
O czasopiśmie Nowości Gastronomiczne
Nowości Gastronomiczne powstają w firmie BROG B2B – media efektywnej komunikacji – u właściciela i wydawcy m.in. czasopism Świat Hoteli, Stacja Benzynowa & Convenience Store, portali branżowych Horecanet.pl, Petrolnet.pl oraz organizatora najważniejszych wydarzeń branżowych takich jak Food Business Forum®, Forum Profit Hotel®, Forum PetroTrend®, Spa & Wellness Business Forum.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.