Paweł Tkaczuk w dyskusji podczas VII Sweets & Coffee Forum® 2024

Udostępnij artykuł

Paweł Tkaczuk, współwłaściciel i szef produkcji w Pajda Manufaktura Chleba, weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne i newsowego portalu Horecanet.pl – VII Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarnio-Cukierni SWEETS & COFFEE FORUM® 2024. Zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt.: „Wielkie perspektywy małych konceptów – debiut, punkt zwrotny, skalowanie”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni, prezesów i dyrektorów sieci, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 27 maja w Arche Hotel Krakowska w Warszawie.

Paweł Tkaczyk – biografia

Pawel Tkaczuk – człowiek, który dąży do ciągłego rozwoju na jak najwyższym poziomie. Pasjonat pieczywa, które z czasem przerodziło się wręcz w obsesję. Właściciel, ale przede wszystkim rzemieślnik, dzięki czemu wie, co i jak się dzieje na każdym etapie działalności piekarni. Tata dwóch wspaniałych córeczek. W swojej piekarnio-cukierni Pajda Manufaktura Chleba stawia na uczciwy produkt wysokiej jakości, nie idzie na skróty, robiąc od postaw zarówno wszelkie konfitury, kremy, pasty orzechowe jak i mieląc mąkę do swoich wypieków.

VII Sweets & Coffee Forum® 2024

W programie i dyskusjach podczas Forum tradycyjnie znajdą się: indywidualne spotkania kupców z dostawcami; merytoryczne i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące wsparcia od najwybitniejszych praktyków i ekspertów oraz efektywna wymiana doświadczeń i sposobów na rozwijanie biznesu. Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominowane będą obecną sytuacją. Nie zabraknie pogłębionych analiz, wniosków, prognoz oraz wzajemnego wsparcia i praktycznych porad.

Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną, autorską i sprawdzoną od lat formułę wydarzenia odbywającego się w wersji stacjonarnej.

W programie:

  • KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
  • BUSINESS SPEED DATING – efektywne, indywidualne spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci z dostawcami HoReCa;
  • SEKCJA WYSTAWIENNICZA – strefa zlokalizowana w foyer, przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę podczas indywidualnych spotkań z: inwestorami, prezesami oraz dyrektorami spółek, a także właścicielami lokali niezależnych.
  • UROCZYSTA KOLACJA z Galą SWEETS & COFFEE AWARDS 2024 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2024.
VI-SWEETS-COFFEE-FORUM-2023-M

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości GastronomiczneŚwiat HoteliSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Storeportali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl. Organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B – media efektywnej komunikacji

Karolina Stępniak
dyrektor wydawnicza BROG B2B
redaktor Sweets & Coffee
664 463 069
[email protected] 

Agata Godlewska
redaktor prowadząca Nowości Gastronomicznych
redaktor Sweets & Coffee
693 401 316
[email protected]

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.