W dniach 19-20 czerwca 2023 roku firma Rational zaprosiła dziennikarzy oraz projektantów kuchni gastronomicznych do wspólnego celebrowania 50 lat obecności na rynku. Spotkania odbyły się w Elektrowni Powiśle w Warszawie.
W trakcie wydarzeń odbył się panel dyskusyjny na temat zmieniających się trendów w gastronomii na przestrzeni lat. Goście zaproszeni zostali także do wspólnego gotowania z ekspertem Grzegorzem Łapanowskim. A dania to m.in. tataki z sarny, casarecce i caponata z pieczonych warzyw czy na deser krem chantilly z mini pavlove. Wszystkiemu towarzyszyła herbata Dilmah i kawa Saquella. W swobodnej atmosferze w świat niesie się motto 50-lecia RATIONAL – Gdy potrawy smakują, wszyscy mówimy tym samym językiem.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.