Restauracja hotelu Havet w Sieci Dziedzictwa Kulinarnego

Udostępnij artykuł
Restauracja a la carte Magia Lubczyku oficjalnie dołącza do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego, miejsc które oferują wysokiej jakości regionalne produkty oraz dania sporządzane na bazie lokalnych surowców w oparciu o tradycyjne receptury.

Obecność w tak zacnym gronie przyświecała szefowi kuchni Maciejowi Żukowskiemu już na etapie prac koncepcyjnych nowej restauracji hotelu HAVET w Dźwirzynie. Wieloletnie poszukiwania lokalnych dostawców i ich produktów, wiedza i zaangażowanie całego zespołu kucharzy oraz spójna i konsekwentna praca przyniosły upragniony sukces.

ŚWIAT HOTELI: październik – listopad 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Restauracja Magia Lubczyku, blisko rok po otwarciu, zyskała uznanie gości hotelu oraz stała się lubianą i polecaną restauracją na kołobrzeskim rynku gastronomicznym. Tradycyjny schabowy o ponadprzeciętnych rozmiarach, zupa rybna na bazie żurku, weekendowe rodzinne obiady czy siedmiodaniowa kolacja degustacyjna to tylko wybrane pozycje cieszące się największym uznaniem gości. Uzupełnieniem oferty są cykliczne sezonowe menu oraz własne przetwory, marynaty, wędliny, sery, a także wielosmakowe nalewki.

Uczestnictwo w Sieci Dziedzictwa Kulinarnego to nie tylko okazja do wymiany doświadczeń, prestiż wynikający z posługiwania się uznanym znakiem graficznym. To przede wszystkim uczestnictwo w klubie pasjonatów, ludzi zaangażowanych w to, co robią i tworzą.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 02.12.2019
Aktualizacja: 09.01.2020