Sheraton Grand Warsaw ponownie otwarty. W inAzia kolacja w stylu Omakase

Udostępnij artykuł
15 czerwca hotel na nowo otworzył się dla gości. Zespół przygotował specjalną ofertę „Staycation”. Zachęca także do odwiedzenia włoskiej restauracji Cucina Mia i azjatyckiej inAzia. Wyjątkowe propozycje kulinarne kierujemy do lokalnego rynku, m.in. naszych stałych gości, którzy regularnie odwiedzają inAzię. Nie możemy się doczekać ich ponownych odwiedzin – mówi Angela Saliba, dyrektor hotelu.
[VIDEO] ANGELA SALIBIA OTWIERA SHERATON GRAND WARSAW
>> kliknij aby to zobaczyć <<

Podobnie jak inne hotele sieci Marriott International w Polsce, także ten proponuje ciekawą ofertę „Staycation – City Break”. W cenie 523 zł brutto dwie osoby przenocują w suicie, zjedzą śniadanie i kolację w restauracji inAzia. W pakiecie, z którego skorzystamy w weekendy, jest parking, możliwość wczesnego zameldowania i późnego wymeldowania, a także skorzystania z fitness clubu. Ze względu na prestiżową lokalizację hotelu na placu Trzech Krzyży, pakiet „Staycation” to idealna opcja dla tych, którzy chcą przyjechać do Warszawy i w ciągu dnia odwiedzić liczne atrakcje czy zrobić zakupy, albo poznać okolice miasta, a wieczorem skorzystać z fitness clubu i pójść na kolację do najlepszej azjatyckiej restauracji w mieście inAzi (wg. TripAdvisor).

ŚWIAT HOTELI: kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Ze względu na specyfikę rynku, która podyktowana jest sytuacją związaną z pandemią, w dużej mierze skupiamy się teraz na lokalnym kliencie, w tym na naszych stałych gościach. To z myślą między innymi o nich wraz z szefem kuchni Marcinem Sasinem przygotowaliśmy propozycję kolacji w stylu Omakase, którą serwujemy w inAzi. W naszej włoskiej restauracji Cucina Mia goście, którzy zamówią sezonowe danie ze szparagami, kieliszek dobrego wina musującego otrzymają gratis – mówi Paulina Marczak, marketing manager hotelu.

Omakase to japoński sposób serwowania dań, dosłownie oznacza „pozostawiam to Tobie”. Czyli? Goście przychodzą do restauracji, siadają przy oknie wychodzącym na kuchnię, w którym pojawia się szef kuchni. Mówią, co chcieliby zjeść i na co są uczuleni. Marcinowi Sasinowi warto zaufać, bo kilkudaniowa kolacja Omakase to prawdziwa uczta dla podniebienia. A dodatkowo liczba jego kulinarnych historii wspaniale ubarwi wieczór.

Sheraton Grand Warsaw został otwarty w 1996 roku. Usytuowany jest w sercu miasta, na placu Trzech Krzyży, w sąsiedztwie licznych restauracji, barów, eleganckich sklepów, ambasad i parków. W zeszłym roku otwarto włoską restaurację Cucina Mia i odremontowano hotelowe lobby, bar, restaurację inAzia oraz pokoje.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 16.06.2020
Aktualizacja: 16.06.2020