Triverna Business Lunch w Kołobrzegu

Udostępnij artykuł

„Zaspokoimy Twój apetyt na gości” – pod tym hasłem ruszył cykl spotkań przedstawicieli serwisu rezerwacyjnego Triverna.pl z hotelarzami. Pierwszy business lunch odbył się 6 lutego w Kołobrzegu, w jednym z nadmorskich hoteli.

Triverna team

Soczyste podsumowanie 2023, pikantne nowości, pobudzające zmysły i kreatywność rozmowy, miła atmosfera, to tylko niektóre z propozycji menu jakie czekały na naszych partnerów biznesowych – komentuje Jakub Bączykowski, dyrektor zarządzający Triverna.pl.

Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2024
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

rynek dostawców horeca - raport 2024

Wybór pierwszej lokalizacji nie był przypadkowy. Według danych firmy Triverna, sezon zimowy dla hoteli z Pomorza można już teraz zaliczyć do udanych, o czym wspomniał organizator podczas spotkania. Na rynku dostępnych jest coraz więcej narzędzi do zarządzania sprzedażą oraz marketingiem obiektów noclegowych, dlatego każda możliwość poszerzania wiedzy oraz rozmowa dotycząca rozwoju jest cenna i przekłada się na obłożenie hotelu, atrakcyjność regionu.

Po miłym przyjęciu pomysłu Triverna Business Lunch przez hotelarzy, organizator zapowiada kolejne spotkania indywidualnie dopasowane do konkretnego regionu i kategorii obiektów.

Źródło: Triverna

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 22.02.2024
Aktualizacja: 22.02.2024