Trwa przyjmowanie zgłoszeń do konkursu Sweets & Coffee Awards 2024!

Udostępnij artykuł

Organizator – redakcja czasopisma Nowości Gastronomiczne oraz portalu HORECANET.PL – serdecznie zaprasza do udziału w siódmej edycji bezpłatnego konkursu dla najlepszych kawiarni, piekarnio-cukierni, cukierni, lodziarni itp. w Polsce – SWEETS & COFFEE AWARDS® 2024. Towarzyszy najważniejszemu spotkaniu branży – VII Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarnio-Cukierni SWEETS & COFFEE FORUM® 2024, które odbędzie się 27 maja w Arche Hotel Krakowska, Warszawa. Zgłoszenia przyjmujemy do 15 kwietnia.

Sweets & Coffee Awards 2024

Właścicielom kawiarni, piekarni, cukierni, lodziarni oraz piekarnio-cukierni, którzy przystąpią do bezpłatnego konkursu SWEETS & COFFEE AWARDS 2024 przysługują darmowe zaproszenia do udziału w oczekiwanym wydarzeniu – VII SWEETS & COFFEE FORUM® 2024.

W programie i dyskusjach podczas Forum, tradycyjnie znajdą się: indywidualne spotkania kupców z dostawcami; merytoryczne i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące wsparcia dla biznesu od najwybitniejszych praktyków i ekspertów oraz efektywna wymiana doświadczeń i sposobów na rozwijanie biznesu. Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominowane będą obecną sytuacją. Nie zabraknie pogłębionych analiz, wniosków, prognoz oraz wzajemnego wsparcia i praktycznych porad.

REGULAMIN
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
SWEETS & COFFEE AWARDS 2024
>>> kliknij po szczegóły
<<<

Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia odbywającego się w wersji stacjonarnej.

Videorelacja z VI Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarnio-Cukierni SWEETS & COFFEE FORUM® 2023

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu

  • zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu, możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami;
  • kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów;
  • indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą;
  • lunch w restauracji hotelu Arche Krakowska;
  • udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową SWEETS & COFFEE AWARDS 2024 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2024;
  • obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży;
  • zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień.

Udział w SWEETS & COFFEE AWARDS 2024 to wyjątkowa okazja promocji kawiarni, piekarni, cukierni, lodziarni w Polsce, a także uhonorowania pracy i osiągnięć ich właścicieli i personelu. To również kształtowanie pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Spośród zgłoszeń Jury – złożone z prelegentów i panelistów VII SWEETS & COFFEE FORUM® 2024 – wybierze finalistów i zwycięzców poszczególnych kategorii.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości GastronomiczneŚwiat HoteliSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Storeportali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl. Organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B – media efektywnej komunikacji

Karolina Szymkiewicz
664 463 099
k.szymkiewicz@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 13.03.2024
Aktualizacja: 13.03.2024