HR Business Partner w Salad Story weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne i newsowego portalu Horecanet.pl – XXII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum® 2024. Weronika Wajs zabierze głos w panelu pt.: „Różnorodność nowej generacji – wellbeing w miejscu pracy”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 23 września w Arche Hotel Krakowska w Warszawie.
O Weronice Wajs
Od 4 lat pracuję jako HR Business Partner w Salad Story. Skończyłam Psychologię z Zarządzaniu na Akademii Leona Koźmińskiego. Zawsze fascynował mnie wpływ emocji na nasze zachowania i to, jak przekładają się one na efektywność w pracy. Właśnie dlatego psychologia odgrywa w mojej pracy kluczową rolę – pozwala mi lepiej zrozumieć potrzeby i motywacje ludzi, co przekłada się na skuteczniejsze zarządzanie talentami i budowanie pozytywnej kultury organizacyjnej. Najwięcej satysfakcji daje mi wszystko, co związane jest z rozwojem ludzi – od szkoleń, przez budowanie ścieżek kariery, po rozwój kompetencji. Lubię widzieć, jak pracownicy odkrywają swój potencjał i robią postępy, zarówno indywidualnie, jak i w ramach zespołów. Moja praca to dla mnie nie tylko obowiązek, ale przede wszystkim pasja wspierania innych w ich rozwoju, z mocnym oparciem na wiedzy psychologicznej.
W programie XXII Food Business Forum® 2024:
- KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
- BUSINESS SPEED DATING – indywidualne, spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci gastronomicznych oraz restauracji niezależnych, z dostawcami HoReCa;
- SEKCJA WYSTAWIENNICZA – zlokalizowana w foyer. Przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę. Podczas indywidualnych spotkań z: restauratorami niezależnymi, inwestorami, prezesami spółek gastronomicznych i kupców.
- UROCZYSTA KOLACJA z Galą FOOD BUSINESS AWARDS® 2024 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2024.
Tegoroczne rozmowy zdominuje obecna sytuacja, a także intensywna wymiana wzajemnych doświadczeń i wsparcia w tym zakresie. Nie zabraknie pogłębionych analiz, interpretacji obowiązujących przepisów, wniosków i najbardziej realnych prognoz. Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia. Odbędzie się wyłącznie w wersji stacjonarnej.
Food Business Forum to jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym, co aktualne w branży. Także wymiany doświadczeń wśród inwestorów, niezależnych właścicieli lokali gastronomicznych i dyrektorów sieci, ekspertów oraz dostawców. Mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki dwudziestoletniej tradycji udało nam się stworzyć, i co roku organizować, najwyżej oceniane, oczekiwane wydarzenie branży w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.
Tymczasem już dziś serdecznie zapraszamy dostawców HoReCa do współpracy i potwierdzania udziału. Tylko teraz najlepsze lokalizacje stoisk oraz niższe przedziały cenowe!
Co roku w indywidualnych rozmowach z dostawcami na temat możliwości współpracy, biorą udział wyłącznie osoby bezpośrednio odpowiedzialne za inwestycje będące w przygotowaniu; wyposażenie, zakupy i modernizacje w sieciach gastronomicznych oraz lokalach niezależnych.
Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083
[email protected]
Agata Godlewska
redaktorka prowadząca
tel. 693 401 316
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.