Wirtualna restauracja – 10 trudnych pytań

Udostępnij artykuł

[TYLKO U NAS] Wirtualne restauracje zyskują na popularności, rewolucjonizując branżę gastronomiczną. Ten model biznesowy nie jest jednak rozwiązaniem uniwersalnym i nie każdy restaurator może się w nim odnaleźć. Mimo to, dla wielu może okazać się złotym środkiem, oferującym wartości, które są nie tylko doceniane, ale i stanowią klucz do sukcesu w coraz bardziej konkurencyjnym świecie gastronomii. To zjawisko budzi wiele pytań, na które nie zawsze łatwo znaleźć jednoznaczne odpowiedzi.

Zainteresowani potencjałem, jaki niosą za sobą wirtualne restauracje, postanowiliśmy zwrócić się bezpośrednio do źródła. Skierowaliśmy nasze kroki ku Rebel Tang – liderowi wśród wirtualnych restauracji w Europie Środkowej, z prośbą o uchylenie rąbka tajemnicy. Zadaliśmy 10 trudnych pytań, które, jak mamy nadzieję, rozwieją wątpliwości i pomogą innym zrozumieć mechanizmy tego modelu biznesowego.

Czym jest Rebel Tang?
Rebel Tang to pionier w świecie wirtualnych restauracji, który od 2020 roku wspiera restauracje w Polsce, Ukrainie i na Cyprze, oferując im model współpracy bez konieczności ponoszenia dodatkowych kosztów. Model, który przyjęliśmy jest bezpieczny dla każdej restauracji, ponieważ nie pobieramy żadnych opłat od partnerów dopóki oni sami nie zaczną zarabiać.

Jak wygląda proces uruchomienia nowej lokalizacji?
Uruchomienie nowej lokalizacji w sieci Rebel Tang to proces trwający zaledwie 10 dni roboczych. Szybkość i efektywność są kluczowe, by restauratorzy mogli jak najszybciej czerpać korzyści z nowego przedsięwzięcia. Każdy partner, którego uruchamiamy otrzymuje od nas pełne wsparcie na każdym etapie tego procesu. Nasi opiekunowie są na miejscu, odpowiadają na wszystkie pytania i prowadzą „za rękę” każdego partnera przy realizacji pierwszych zamówień. Dostarczamy wysokiej jakości materiały (foto/ video), które pomagają przy bieżącej współpracy.

Co jeśli będę chciał(a) zerwać umowę?
Rebel Tang zapewnia elastyczność w zarządzaniu współpracą. W przypadku, gdy restaurator zdecyduje się zakończyć współpracę, może to zrobić, zachowując… Cały tekst publikujemy w najnowszym wydaniu Nowości Gastronomicznych marzec-kwiecień 2024. Kliknij, aby zapoznać się z pełną treścią.

Źródło: Rebel Tang

Autor: Horecanet
Opublikowano: 18.06.2024
Aktualizacja: 18.06.2024