XVI Forum Profit Hotel 2022 – trzy ostatnie stanowiska dla Sponsorów

To dosłownie ostatnia chwila, aby zdecydować się na udział w sekcji wystawienniczej naszego wydarzenia. Do dyspozycji dostawców zostały nam 3 ostatnie stanowiska dla Sponsorów. XVI Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL® 2022 odbędzie się 5 grudnia w Crowne Plaza Warsaw – The Hub.

Firmy, którym szczególnie zależy na zaprezentowaniu swojej oferty inwestorom, właścicielom hoteli niezależnych, prezesom i dyrektorom z sieci hotelarskich, a także kupcom – bezpośrednio odpowiedzialnym za zaopatrzenie, wyposażenie, a także modernizacje – serdecznie zapraszamy do współpracy.

Nasze Forum, z roku na rok, cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Jako jedyne w Polsce łączy inicjatywę konsolidacji branży z najwyższej jakości wartością merytoryczną oraz biznesową. Dostawcom zapewnia indywidualne i efektywne rozmowy o współpracy na najwyższym szczeblu decyzyjnym. To wciąż jedyne w Polsce wydarzenie tego formatu z gwarantowanym udziałem potwierdzonych uczestników. Czerpiemy ogromną satysfakcję z dotychczasowych ocen, a także co niezwykle istotne, z sukcesów biznesowych naszych Partnerów, Sponsorów, Wystawców itp.mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Jeżeli Państwa firmie zależy na:

• udziale w BUSINESS SPEED DATING – w naszej autorskiej formule serii bezpośrednich spotkań na
  • temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi, a także inwestorami;
  • realnej możliwości POZYSKANIA KONTRAKTU ROKU;
  • efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
  • budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
  • kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
  • prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
    – właścicieli niezależnych hoteli i obiektów noclegowych.
    – prezesów, członków zarządów sieci hotelarskich,
    – kupców – menadżerów bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, a także modernizacje itd.,
  • udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.

zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Supplier of the Year – konkurs dla dostawców

Podczas uroczystej kolacji z Galą towarzyszącej XVI Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL® 2022 już po raz piąty zostanie rozstrzygnięty konkurs dla najlepszych dostawców – Supplier of the Year. Jurorami, co roku, jest grupa kilkudziesięciu inwestorów, a także kupców bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie i wyposażenie w poszczególnych sieciach hotelarskich.

Laureaci Supplier of the Year – XV Forum Profit Hotel 2021

W konkursie Supplier of the Year mogą wziąć udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii, a także usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XVI Forum PROFIT HOTEL® 2022 jako Wystawca albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i zaprezentują swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia.

WWW.PROFITHOTELFORUM.COM

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca i właściciel czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
z.pak@brogb2b.pl

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 26.10.2022
Aktualizacja: 26.10.2022