Zespół Fortech Consulting bezpłatnie udziela porad

Udostępnij artykuł
Biorąc pod uwagę trudną sytuację w jakiej znalazła się branża hotelarska i solidaryzując się z nią, zespół Fortech Consulting zdecydował się na bezpłatną pomoc oraz porady dla hotelarzy.

Chcielibyśmy abyście wiedzieli, że myślimy o Was w tych trudnych czasach i jesteście w naszych myślach. Ponieważ wszyscy staramy się dostosować do szybko zmieniającego się wokół nas świata, a dzisiaj bardziej niż kiedykolwiek jesteśmy częścią JEDNEJ rodziny – rodziny hotelarzy, która rozciąga się na całą Polskę – jesteśmy z Wami razem – rozpoczyna swój komunikat zespół Fortech Consulting. W tym momencie refleksji jesteśmy świadomi istnienia niezwykle silnej potrzeby uzyskania sugestii i wsparcia w celu przezwyciężenia obecnej sytuacji. Nie jesteście sami w tej walce – nasz zespół oraz nasi współpracownicy są gotowi udzielić Wam pomocy i wszelkich porad.

Zainteresowani mogą kontaktować się przez telefon lub e-mail – i całkowicie bezpłatnie – omówić z ekspertami następujące kwestie:

1 / Podjęcie natychmiastowych działań operacyjnych w celu utrzymania płynności gotówkowej
2 / Podjęcie natychmiastowych działań w odpowiedzi na rezygnacje Klientów i roszczeń o zwrot gotówki
3 / Konsultacje dotyczące zarządzania personelem i utrzymania załogi w hotelu
4 / Doradztwo dotyczące postępowania z dostawcami i partnerami biznesowymi
5 / Doradztwo dotyczące umów franczyzy i zarządzania oraz związanych z nimi opłat
6 / Doradztwo w zakresie umów dotyczących finansowania, zawieszenia płatności, restrukturyzacji etc.
7 / Doradztwo w zakresie redefinicji hotelu, zmiany funkcji, zarządzania budynkiem, adaptacji i dostosowania się do rynku, ponownego otwarcia hotelu
8 / Konsultacje dotyczące projektów CONDO, wypłaty premii, zawieszenia działalności, ponownego otwarcia
9 / Wszystkie inne kwestie związane z działalnością hotelową.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Zadzwoń lub napisz do partnerów Fortech:

  • Marcin J. Podobas – Partner Zarządzający – we wszelkich kwestiach dotyczących punktów nr. 5,6 i 9. Telefon: 693 004 888, e-mail: mjpodobas@fortech-consulting.pl
  • Erhard Noreisch – Starszy Partner – we wszelkich kwestiach dotyczących punktów nr. 2,3 i 9. Telefon: 698 688 867, e-mail: enoreisch@fortech-consulting.pl
  • Jerzy Miklewski – Partner – we wszelkich kwestiach dotyczących punktów nr. 7 i 9. Telefon: 606 996 946, e-mail: jmiklewski@fortech-consulting.pl
  • Emanuele Dalnodar – Partner – we wszelkich kwestiach dotyczących punktów nr. 1,4,7,8 i 9. Telefon: 606 942 200, e-mail: edalnodar@fortech-consulting.pl
  • Artur Pietraszewski – Partner – we wszelkich kwestiach dotyczących punktów nr. 8 i 9. Telefon: 602 225 901, e-mail: apietraszewski@fortech-consulting.pl

Jednocześnie prosimy o wyrozumiałość z uwagi na fakt, że codziennie otrzymujemy prośby o pomoc, odkąd pandemia koronawirusa zaatakowała Polskę, możemy nie być w stanie odpowiedzieć natychmiast, ale dołożymy wszelkich starań, aby oddzwonić lub odpisać w możliwie najkrótszym czasie. Naturalnie nasze wsparcie musi ograniczać się do udzielania najważniejszych porad i omówienia narzędzi, które potencjalnie mogą pomóc każdemu Właścicielowi lub Menedżerowi hotelu i zostać zastosowane w najkrótszym możliwym czasie – podkreśla Fortech.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 25.03.2020
Aktualizacja: 25.03.2020