Aleksandra Sowa-Trzebińska panelistką VI Sweets & Coffee Forum® 2023

Udostępnij artykuł

Współwłaścicielka, członkini zarządu Cukierni Sowa weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Sweets & Coffee i newsowego portalu Horecanet.pl – VI Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarnio-Cukierni SWEETS & COFFEE FORUM® 2023. Aleksandra Sowa-Trzebińska zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt.: „Sukcesja – efektywne budowanie marki z tradycją”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni, prezesów i dyrektorów sieci, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 29 maja w Sheraton Grand Warsaw.

Aleksandra Sowa-Trzebińska

Aleksandra Sowa-Trzebińska – biografia

To pasjonatka gastronomi, uwielbia podróżować i poznawać nowe smaki i kulturę danego kraju. Z każdego wyjazdu stara się przywieść nowe i ciekawe pomysły na ciasta i desery. Reprezentowała Polskę na Mistrzostwach Świata Młodych Cukierników w Säo  Paulo w Brazylii. W 2013 roku zajęła I miejsce na Mistrzostwach Polski w Lodziarstwie i brązowy medal na Mistrzostwach Świata Coppa del Mondo della Gelateria. Współorganizowała Międzynarodowy Konkurs Kulinarny „Trendy Chef”. Organizatorka wielu warsztatów dla najmłodszych gdzie w bardzo ciekawy sposób, przez zabawę stara się pokazać, że słodko to też znaczy zdrowo.

O Cukierni Sowa

W swoim portfolio ma ponad 166 sklepów w 61 miastach w Polsce i za granicą. Smak jej flagowych produktów takich, jak kostka królewska, eklery czy pączki zna już kilka pokoleń Polaków, którzy jak widać, chętnie polecają te wyroby także innym. W badaniu YouGov BrandIndex korespondenci odpowiadali na pytania dotyczące tego, które marki poleciliby znajomym czy przyjaciołom oraz które marki odradziliby znajomym czy przyjaciołom. W ciągu roku YouGov zbierało dane dla tysięcy marek w wielu krajach na całym świecie. Kategorie uwzględnione w tegorocznym rankingu w Polsce obejmują handel spożywczy, drogerie, modę, handel specjalistyczny, ubezpieczenia, usługi finansowe, gastronomię oraz e-commerce.

VI Sweets & Coffee Forum® 2023

W programie i dyskusjach podczas Forum, które z powodzeniem wraca po trudnych czasach pandemii, tradycyjnie znajdą się: indywidualne spotkania kupców z dostawcami; merytoryczne i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące wsparcia dla od najwybitniejszych praktyków i ekspertów oraz efektywna wymiana doświadczeń i sposobów na rozwijanie biznesu. Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominowane będą obecną sytuacją. Nie zabraknie pogłębionych analiz, wniosków, prognoz oraz wzajemnego wsparcia i praktycznych porad.

Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną, autorską i sprawdzoną od lat formułę wydarzenia odbywającego się w wersji stacjonarnej.

W programie:

  • KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
  • BUSINESS SPEED DATING – efektywne, indywidualne spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci z dostawcami HoReCa;
  • SEKCJA WYSTAWIENNICZA – strefa zlokalizowana w foyer, przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę podczas indywidualnych spotkań z: inwestorami, prezesami oraz dyrektorami spółek, a także właścicielami lokali niezależnych.
  • UROCZYSTA KOLACJA z Galą SWEETS & COFFEE AWARDS 2023 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2023.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości GastronomiczneŚwiat HoteliSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Storeportali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl. Organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B – media efektywnej komunikacji

Karolina Stępniak
dyrektor wydawnicza BROG B2B
redaktor Sweets & Coffee
664 463 069
[email protected] 

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
redaktor Sweets & Coffee
664 463 066
[email protected]

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 17.04.2023
Aktualizacja: 17.04.2023