ANKIETA – oszacowanie potrzeb, strat, spadków w gastronomii w związku z kryzysem

Udostępnij artykuł
Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu, w odpowiedzi na zapytania ze strony administracji, podjął się próby oszacowania strat i potrzeb finansowych branży gastronomicznej w związku z kryzysem. Aby jak najbardziej uwiarygodnić gromadzone dane, również przedsiębiorcy pozostający poza strukturami Związku, mogą przekazać informację na temat swojej sytuacji poprzez wypełnienie poniższej ankiety.

ANKIETA
>> prosimy kliknąć, aby wypełnić <<

Ankieta jest w pełni anonimowa i może być zasilana cyklicznie danymi (raport za każdy tydzień).

W imieniu ZP HoReCa oraz naszego wydawnictwa BROG B2B – media efektywnej komunikacji – serdecznie dziękujemy wszystkim firmom, które wypełnią ankietę, aktywnie przyczyniając się do działań wobec sytuacji kryzysowej.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 20.03.2020
Aktualizacja: 20.03.2020