Antoine Azaïs o działaniach w czasie pandemii podczas XIX Food Business Forum 2021

Udostępnij artykuł
Dyrektor generalny i partner grupy Project Warszawa (Restauracja Epoka, Bez Tytułu oraz Piekarnia Rzemieślnicza Chaud Pain) weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne i newsowego portalu Horecanet.pl – XIX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2021. Antoine Azaïs zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt.: „Oblicza pandemii – presja, transformacja, trendy”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 29 listopada w Sheraton Grand Warsaw.

Antoine Azaïs odpowiada za koncepty gastronomiczne tworzone pod egidą kolektywu Project Warszawa (Restauracja Epoka, Restauracja Bez Tytułu oraz Piekarnia Rzemieślnicza Chaud Pain). Misją grupy jest koncentracja na najwyższej jakości serwowanych produktach w każdym z  konceptów, autentycznym designie oraz jak najlepszej obsłudze klienta. Za ten cel odpowiada również sam Antoine Azaïs.

Swoją otwartość na potrzeby gości, wyczucie, wrażliwość i elastyczność kształtował w najlepszych hotelach, takich jak Hôtel de l’Image **** w Saint Rémy de Provence, gdzie współpracował z szefami kuchni Fumiko i Anthonym Maubertem (obecni szefowie kuchni restauracji ASSA*) czy Hôtel Benkiraï **** w Saint-Tropez z szefem kuchni Bilalem Amranim (obecni szefowie kuchni restauracji Bagatelle St-Tropez) oraz kilkoma topowymi miejscami w Warszawie, takimi jak „U Kucharzy”. Antoine przywiązuje ogromną wagę do profesjonalnej i serdecznej obsługi, stawiając je na równi z doznaniami kulinarnymi. Ma nadzieję, że takie podejście, pełne gościnności i myślenia o innych ludziach, przyczyni się do podniesienia poziomu obsługi w polskiej gastronomii, którą chciałby inspirować do ciągłego rozwoju.

W programie XIX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2021:
  • KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
  • BUSINESS SPEED DATING – indywidualne, spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci gastronomicznych oraz restauracji niezależnych, z dostawcami HoReCa;
  • SEKCJA WYSTAWIENNICZA – zlokalizowana w foyer. Przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę. Podczas indywidualnych spotkań z: inwestorami, prezesami spółek i właścicielami niezależnymi.
  • UROCZYSTA KOLACJA z Galą FOOD BUSINESS AWARDS 2021 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2021.

Organizatorem wydarzenia jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in czasopism NOWOŚCI GASTRONOMICZNE i portalu HORECANET.PL. Zapraszamy serdecznie do udziału w XIX Food Business Forum 2021.

Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominuje obecna sytuacja, a także intensywna wymiana wzajemnych doświadczeń i wsparcia w tym zakresie. Nie zabraknie pogłębionych analiz, interpretacji obowiązujących przepisów, wniosków i najbardziej realnych prognoz. Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia. Odbędzie się wyłącznie w wersji stacjonarnej, ze ścisłym dochowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa.

Food Business Forum to jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym, co aktualne w branży. Także wymiany doświadczeń wśród inwestorów, niezależnych właścicieli lokali gastronomicznych i dyrektorów sieci, ekspertów oraz dostawców. Mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki prawie dwudziestoletniej tradycji udało nam się stworzyć, i co roku organizować, najwyżej oceniane, oczekiwane wydarzenie branży w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

Tymczasem już dziś serdecznie zapraszamy dostawców HoReCa do współpracy i potwierdzania udziału. Tylko teraz najlepsze lokalizacje stoisk oraz niższe przedziały cenowe!
WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM

Co roku w indywidualnych rozmowach z dostawcami na temat możliwości współpracy, biorą udział wyłącznie osoby bezpośrednio odpowiedzialne za inwestycje w przygotowaniu; wyposażenie, zakupy i modernizacje w sieciach gastronomicznych oraz lokalach niezależnych.

Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel. 664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 26.10.2021
Aktualizacja: 25.10.2021