Od 28 lutego oferta restauracji będzie dostępna przy ul. Sikorskiego 16A. Wśród propozycji w menu lokalu znajduje się m.in. kilkadziesiąt wariantów pizzy, startery, makarony, sałaty, burgery, a także dania mięsne czy desery. Na gości lokalu czekają również zestawy w promocyjnych cenach. Z okazji nowego otwarcia dla klientów przygotowano specjalny konkurs, w którym do wygrania są zestawy voucherów na darmową pizzę.

Cieszymy się, że restauracja w Nowym Targu zyskuje nową jakość. Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców, turystów i gości do wypróbowania propozycji z naszego menu. Chcemy, aby restauracja stała się ważnym miejscem spotkań towarzyskich czy rodzinnych w mieście – komentuje Magdalena Parfianowicz, manager operacyjny ds. rozwoju placówek franczyzowych.
Jak podkreśla, zmiana lokalizacji i franczyzobiorców prowadzących określone restauracje to jeden
z elementów przemian w branży gastronomicznej.
Od lat obserwujemy trendy rynkowe, aby odpowiednio prowadzić lub modyfikować sposób prowadzenia biznesu. Zdobyta wiedza i wieloletnie doświadczenie pozwalają na płynne przejście całego procesu, związanego z wprowadzeniem nowego partnera biznesowego w struktury marki. Wiemy, które elementy są kluczowe zwłaszcza na początku działalności, a franczyzobiorcy otrzymują pełne wsparcie na każdym etapie współpracy – dodaje Magdalena Parfianowicz.
Pierwsza restauracja Da Grasso powstała w 1996 r. w Łodzi. Obecnie sieć posiada blisko 190 restauracji w całym kraju. W 2022 r. Da Grasso stała się częścią skandynawskiego koncernu Orkla.
Źródło: Da Grasso
Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2023
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.