Fanex ponownie Partnerem Portalu Horecanet.pl

Udostępnij artykuł

Producent sosów, przypraw i dodatków gastronomicznych dla branży HoReCa po raz kolejny dołącza do grona elitarnych Partnerów portalu Horecanet.pl i korzysta z oferty przeznaczonej dla firm zainteresowanych skuteczną, intensywną, wielopłaszczyznową komunikacją B2B o szerokim zasięgu, skierowaną do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa w Polsce. Dziękujemy za zaufanie!

Celem działalności jest produkcja wyrobów spożywczych o wyjątkowym i niezmiennie dobrym smaku. Kluczowe produkty Fanexu, zostały wielokrotnie wyróżnione nagrodami branżowymi oraz prestiżowymi certyfikatami jakości. Firma gwarantuje pełen profesjonalizm współpracy i bezpieczeństwo wyrobów, poświadczone międzynarodowymi certyfikatami jakości IFS, HACCP i BRC.

W regularnej ofercie, Fanex posiada około 300 kompozycji produktowych. Firma specjalizuje się także w tworzeniu produktów na potrzeby marek własnych dla kluczowych klientów. Na rynku gastronomicznym posiada renomę partnera, dla którego nie ma zadań nie do wykonania. Za dystrybucję produktów Fanex w Polsce, jak i za granicą, odpowiedzialny jest doświadczony oraz profesjonalny zespół regionalnych przedstawicieli handlowych, którzy do każdego Klienta podchodzą w indywidualny sposób.

Wydawcą portalu jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Aby uzyskać więcej informacji na temat pakietu możliwości oraz korzyści płynących ze współpracy z nami prosimy o kontakt:

BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083
[email protected]

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Opublikowano: 13.01.2023
Aktualizacja: 13.01.2023