Gorąco Polecam otworzy punkt w Varso Place

Udostępnij artykuł

Enata Bread, która w swoim portfolio posiada m.in. markę Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni ogłosiła, że właśnie podpisała umowę z HB Reavis Poland na wynajem lokalu. Tym razem chodzi o Varso Place w stolicy.

Gorąco Polecam w Varso Place

Każdy, kto choć trochę zna Warszawę wie, że to prestiżowy adres. Varso Tower jest najwyższym budynkiem w Unii Europejskiej (310 m) – ultranowoczesnym o niepowtarzalnej architekturze. 53-piętrowy wieżowiec ma 70 000 m. kw. powierzchni. Pozostałe dwa budynki w ramach kompleksu: Varso 1 i Varso 2 mają kolejno 81 m (19 pięter) i 90 m (21 pięter) wysokości. Varso Place posiada certyfikat ekologiczny BREEAM na poziomie Outstanding, a także certyfikat WELL na poziomie Gold. Cieszymy się, ponieważ kwestie środowiskowe (i nie tylko) doskonale wpisują się w markę Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni, która promuje zdrowie pieczywo (chleby, bułki, bagietki, przekąski słodkie i słone) ze sprawdzonymi dodatkami (od polskich rolników i firm rodzinnych) i wyrobami komplementarnymi (np. dania gotowe) – poinformowała Enata Bread.

Pracownicy biur zlokalizowanych w Varso Place, a także goście kompleksu, już niebawem będą mogli korzystać z asortymentu produktów marki się wyśmienitymi produktami Gorąco Polecam. Smaki z Piekarni wewnątrz lokalu, a także na zewnątrz w ramach ogródka.

SWEETS & COFFEE wydanie drugie 2022
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 13.01.2023
Aktualizacja: 13.01.2023