Kupcy i kierownik ds. gastronomii Lotos Paliwa wyłącznie na XVI Food Business Forum 2018

Udostępnij artykuł
W tym roku, tylko i wyłącznie podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, dostawcy będą mogli spotkać się z osobami odpowiedzialnymi za zakupy, zaopatrzenie i inwestycje w Lotos Paliwa/Cafe Punkt, w formule Business Speed Dating. W konferencji weźmie udział także kierownik zespołu ds. gastronomii. Na dostawców oczekiwać będzie również kilkudziesięciu innych kupców, bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itp. z największych sieci gastronomicznych i firm cateringowych w Polsce, z którymi spotkać się będzie można wyłącznie u nas.

Lotos Paliwa to spółka zarządzająca blisko 500 stacjami paliw, dogodnie zlokalizowanymi przy autostradach i drogach ekspresowych, we wszystkich aglomeracjach i wielu miejscowościach na terenie całego kraju. Przy niemal 400 z nich działają koncepty kawowe i gastronomicznego pod marką Cafe Punkt.

XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018 odbędzie się już 24 września w Sheraton Warsaw Hotel. Wieloletnią tradycją wydarzenia jest, że to tylko tu, raz w roku, spotykają się nie tylko najważniejsi przedstawiciele sieci gastronomicznych w osobach prezesów, dyrektorów i kupców, ale także niezależni restauratorzy z całej Polski. Forum towarzyszy uroczysta kolacja z Galą FOOD BUSINESS AWARDS 2018 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2018.

Dotychczas już ponad 60 marek (większość na wyłączność) potwierdziło udział w Business Speed Dating podczas XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018. Uwaga! To jedyne w Polsce spotkania w formule Business Speed Dating z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców, którzy deklarują uczestnictwo wyłącznie w organizowanych przez nas wydarzeniach! Tegoroczna, szesnasta edycja Food Business Forum 2018 odbędzie się już 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.

Oto tylko niektóre z nich:
Sfinks Polska, Sphinx, Piwiarnia Warki, Chłopskie Jadło, WOOK, Fabryka Pizzy, Pub Bolek, Da Grasso, Grupa Gastromall, Grupa Fajny Kraków, Pod Nosem, Rzeźnia – Ribs on Fire, 7 Street, Meat & Fit, Lepione & Pieczone, Deli Catering, Makarun, SPC, Smacznego Warszawo!, Gringo Bar, Orzo, Prowansja, Flunch, Pizza Paï, Salad&Co, Thai Wok, Gastrofaza, Mleczarnia Jerozolimska, Bar Gdański, Bar Prasowy, Wegetariański Bar Mleczny, Restauracje zarządzane przez firmę Dobry Hotel, Bułkę przez Bibułkę, North Food, North Fish, John Burg, Sodexo Polska, Chilli Bistro by Sodexo, Zielona Weranda, Weranda Lunch & Wine, Weranda Bistro, Weranda Take Away, Weranda Caffe, Weranda Deli Gifts, Weranda Catering Events, Weranda Bakery oraz Nuts & Berries by Weranda Family, Stopiątka – Mastergrupa, Różana, New Island, Yachtowa, Trattoria Degusti, Cafe Punkt, Lotos Paliwa, PKN Orlen, Stop Cafe, Tutti Santi… CDN.

 !!! DOSTAWCO NIE KUPUJ KOTA W WORKU !!!
ZANIM POTWIERDZISZ UDZIAŁ W BUSINESS SPEED DATING
ZAWSZE ZWERYFIKUJ RZETELNOŚĆ ORGANIZATORA I JEGO DEKLARACJE DOTYCZĄCE
UDZIAŁU POTWIERDZONYCH KUPCÓW!!!

Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz k o m p e t e n t n y c h kupców z niezależnych lokali, sieci gastronomicznych i firm cateringowych cieszy się każda edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. To tylko tu, raz w roku, ze wszystkich zakątków Polski zjeżdżają się właściciele, prezesi spółek oraz wybitni praktycy i eksperci, aby uczestniczyć w swoim ulubionym w roku wydarzeniu. Już po raz siódmy na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji z Galą nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards 2018  i po raz drugi – Supplier of the Year 2018.

LISTA AKTUALNIE POTWIERDZONYCH „KUPCÓW”
W BUSINESS SPEED DATING NA XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018
> prosimy kliknąć aby zapoznać się ze szczegółami <

– To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki szesnastoletniej tradycji udało nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM


Jeżeli Państwa firmie zależy na:

•  udziale w BUSINESS SPEED DATING – serii bezpośrednich spotkań na
temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
•  realnej możliwości POZYSKANIA KONTRAKTU ROKU;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
– prezesów, członków zarządów sieci gastronomicznych,
– menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.,
– właścicieli niezależnych lokali i restauracji.
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.

zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.
Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 11.09.2018
Aktualizacja: 14.09.2018