Mac & Cheese czyli zimowe kalorie od Pasibusa

Udostępnij artykuł

Burgerownie Pasibus przygotowały specjalne zimowe menu, które już wkrótce będzie dostępne we wszystkich lokalach sieci. Mac & Cheese to propozycja dla osób, którym nie straszne są zimowe kalorie. W menu, dostępnym we wszystkich Pasibusach od środy, 11 stycznia br., znajdą się m.in. burgery i Włapy z autorską wersją makaronu z sosem serowym.  

W specjalnym menu Pasibusa wygłodniali fani makaronu i sera znajdą kanapkę Mac & Cheese Burger – z kotletem, czerwoną cebulą, boczkiem, serem mimolette, szczypiorkiem, różowym sosem i oczywiście – serowym makaronem. Kanapkę można też zamówić w wersji podwójnej (240 g wołowiny). W serowo-makaronowym menu dostępny będzie również Mac & Cheese Włap – wrap z kurczakiem, szczypiorkiem, boczkiem, różowym sosem, czerwoną cebulą i Mac & Cheese, a także Mac & Cheese Kubek, czyli makaron z serem posypany szczypiorkiem i podawany w papierowym kubku.  

Oferta jest dostępna na miejscu we wszystkich restauracjach Pasibus, a także w dostawie przy zamówieniach przez stronę www.pasidostawa.pl.  

Menu Mac & Cheese będzie dostępne od 11 stycznia do 7 marca br. 

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2022
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Źródło: Pasibus

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.


Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.01.2023
Aktualizacja: 11.01.2023