Maciej Gajkowski panelistą VI Sweets & Coffee Forum® 2023

Udostępnij artykuł

Dyrektor Sieci Foodservice w Lagardère Travel Retail Polska (m.in. So Coffee, Furore, Bread & Co.) weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Sweets & Coffee i newsowego portalu Horecanet.pl – VI Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarnio-Cukierni SWEETS & COFFEE FORUM® 2023. Maciej Gajkowski zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt.: „Transformacja czy adaptacja – rynek wobec wyzwań”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni, prezesów i dyrektorów sieci, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 29 maja w Sheraton Grand Warsaw.

Maciej Gajkowski z branżą gastronomiczną związany od 2008 r. Od 2001 r. zajmował kierownicze i dyrektorskie stanowiska w sektorze zakupów. Absolwent kierunku „International Economics” (1998) Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, gdzie ukończył również studia podyplomowe z zakresu zarządzania i finansów (2015). Spółka Lagardère Travel Retail Polska zarządza siecią ok. 1000 różnorodnych punktów sprzedaży pod 40 markami takimi jak Costa Coffee, So Coffee, InMedio, 1Minute, Relay, Aelia Duty Free i inne. 

VI Sweets & Coffee Forum® 2023

W programie i dyskusjach podczas Forum, które z powodzeniem wraca po trudnych czasach pandemii, tradycyjnie znajdą się: indywidualne spotkania kupców z dostawcami; merytoryczne i najbardziej praktyczne wskazówki dotyczące wsparcia dla od najwybitniejszych praktyków i ekspertów oraz efektywna wymiana doświadczeń i sposobów na rozwijanie biznesu. Tegoroczne rozmowy naturalnie zdominowane będą obecną sytuacją. Nie zabraknie pogłębionych analiz, wniosków, prognoz oraz wzajemnego wsparcia i praktycznych porad.

Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną, autorską i sprawdzoną od lat formułę wydarzenia odbywającego się w wersji stacjonarnej.

W programie:

  • KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
  • BUSINESS SPEED DATING – efektywne, indywidualne spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci z dostawcami HoReCa;
  • SEKCJA WYSTAWIENNICZA – strefa zlokalizowana w foyer, przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę podczas indywidualnych spotkań z: inwestorami, prezesami oraz dyrektorami spółek, a także właścicielami lokali niezależnych.
  • UROCZYSTA KOLACJA z Galą SWEETS & COFFEE AWARDS 2023 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2023.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Nowości GastronomiczneŚwiat HoteliSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Storeportali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl. Organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B – media efektywnej komunikacji

Karolina Stępniak
dyrektor wydawnicza BROG B2B
redaktor Sweets & Coffee
664 463 069
k.stepniak@brogb2b.pl 

Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
redaktor Sweets & Coffee
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 24.04.2023
Aktualizacja: 27.04.2023