Food Safety and Sustainability Leader IKEA Food weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne i newsowego portalu Horecanet.pl – XX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2022. Marcin Chybowski zabierze głos w panelu dyskusyjnym pt.: „Równowaga w rozwoju – wege, eko, zero waste”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 12 września w Sheraton Grand Warsaw.
Marcin Chybowski jest absolwentem Uniwersytetu Rolniczego na Wydziale Technologii Żywności w Krakowie oraz studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania Systemami Jakości. Zawodowo związany z IKEA od 2000 roku. Zaczynał jako kierownik ds. gastronomii w sklepie IKEA w Katowicach, następnie w latach 2010-2014 był odpowiedzialny za obszar IKEA Food, w sklepie IKEA w Poznaniu. Od 2014 roku lider ds. bezpieczeństwa żywności oraz zrównoważonego rozwoju w ramach krajowej organizacji IKEA Retail Polska. Do jego głównych zadań należy zapewnienie bezpiecznych metod sprzedaży żywności oraz dbanie o aspekty środowiskowe wytwarzanej i sprzedawanej żywności.
W programie XX Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2022:
- KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
- BUSINESS SPEED DATING – indywidualne, spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci gastronomicznych oraz restauracji niezależnych, z dostawcami HoReCa;
- SEKCJA WYSTAWIENNICZA – zlokalizowana w foyer. Przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę. Podczas indywidualnych spotkań z: restauratorami niezależnymi, inwestorami, prezesami spółek gastronomicznych i kupców.
- UROCZYSTA KOLACJA z Galą FOOD BUSINESS AWARDS 2022 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2022.
Tegoroczne rozmowy zdominuje obecna sytuacja, a także intensywna wymiana wzajemnych doświadczeń i wsparcia w tym zakresie. Nie zabraknie pogłębionych analiz, interpretacji obowiązujących przepisów, wniosków i najbardziej realnych prognoz. Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia. Odbędzie się wyłącznie w wersji stacjonarnej, ze ścisłym dochowaniem wszelkich zasad bezpieczeństwa.
Food Business Forum to jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym, co aktualne w branży. Także wymiany doświadczeń wśród inwestorów, niezależnych właścicieli lokali gastronomicznych i dyrektorów sieci, ekspertów oraz dostawców. Mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki dwudziestoletniej tradycji udało nam się stworzyć, i co roku organizować, najwyżej oceniane, oczekiwane wydarzenie branży w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.
Serdecznie zapraszamy dostawców HoReCa do współpracy i potwierdzania udziału. Ostatnie wolne lokalizacje stoisk!
Co roku w indywidualnych rozmowach z dostawcami na temat możliwości współpracy, biorą udział wyłącznie osoby bezpośrednio odpowiedzialne za inwestycje będące w przygotowaniu (poszukujące wyposażenia, planujące zakupy i modernizacje), w sieciach gastronomicznych oraz lokalach niezależnych.
Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083
[email protected]
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel. 664 463 066
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.