MAX Premium Burgers w Łodzi zaprasza gości

Udostępnij artykuł

Drzwi pierwszej łódzkiej restauracji otworzyły się dla gości 18 kwietnia punktualnie o godzinie 10:00, przy al. Śmigłego-Rydza 21. Pierwsi goście dostali specjalny prezent – voucher o wartości 100 zł do wykorzystania w MAXie. To 24. restauracja sieci w Polsce i już czwarte otwarcie w tym roku.

Goście mogli spróbować klasyków, jak Frisco Burger, którego smak został doceniony w niezależnym teście smaku, a także sezonowych nowości. Na fanów koreańskich smaków czekał burger Korean BBQ ze świeżą kolendrą, a na wielbicieli kurczaka, Grand Chicken Parmesan – z parmesanem i sosem aioli.

To już 4. otwarcie MAXa w Polsce w tym roku. Niesamowicie cieszymy się, że kolejni goście mogą spróbować naszych burgerów i cieszyć się ich wyjątkowym smakiem. To otwarcie jest dla nas wyjątkowe – to pierwsza restauracja w województwie łódzkim. Wiemy, że wiele osób długo na nią czekało. Mamy nadzieje, że goście, których spotkaliśmy dziś na otwarciu będą do nas regularnie wracać mówi Jerzy Jakubiak Head of Development.

Rodzinnie znaczy smacznie

MAX to rodzinna restauracja, która niezmiennie od 1968 roku prowadzona jest przez tę samą rodzinę. Młodzi przedsiębiorcy, Curt Bergfors  i Britta Fredriksson otworzyli pierwszą restaurację na dalekiej północy Szwecji, a następnie biznes przekazali swoim dzieciom. Dziś to właśnie bracia Richard i Christoffer Bergfors dbają o najwyższe standardy restauracji w całej Europie.

MAX otwierając lokale w nowych miastach stara się wspierać lokalne społeczności i przede wszystkim, lokalny sport. Stąd, wraz z otwarciem nowego lokalu w Łodzi, sieć została nowym Przyjacielem Sektora Rodzinnego Widzewa Łódź.

Wiemy jak ważny dla Łodzian jest sport, a przede wszystkim, piłka nożna. Współpraca z drużyną Widzew Łódź to dla nas wielki zaszczyt – mówi Jerzy Jakubiak.

Restauracja MAX Premium Burgers przy al. Śmigłego-Rydza 21 w Łodzi otwarta jest codziennie od godziny 7:00 do 24:00.

Źródło: MAX Premium Burgers

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2023
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 18.04.2023
Aktualizacja: 18.04.2023