Sieć restauracji North Fish wprowadza do oferty letnie menu w ramach kampanii „Sun, fish & chill”. Nowe propozycje zostały przygotowane z myślą o sezonie wakacyjnym i opierają się na lekkich, rybnych kompozycjach inspirowanych smakami lata.

Do menu dołączyły cztery nowości:
- Burger Rybaka hawajski – burger rybny z dodatkiem grillowanego ananasa i puree kokosowo-śmietankowego, inspirowany kuchnią tropikalną,
- Mintaj caprese – filet z mintaja podany z mozzarellą, pomidorami i sosem bazyliowym, nawiązujący do śródziemnomorskich smaków,
- Dorsz czarny po karaibsku – panierowany dorsz z grillowanym ananasem i sosem BBQ,
- Fish dog – kiełbaska z łososia w bułce, w formie inspirowanej klasycznym hot dogiem.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2025
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<
Nowa kampania stanowi odpowiedź na sezonowe oczekiwania klientów i promuje ryby w nowoczesnych, streetfoodowych odsłonach. Letnia oferta dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish.
Źródło: NF
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione