North Fish rozpoczyna letnią kampanię Sun, fish & chill

Udostępnij artykuł

Sieć restauracji North Fish wprowadza do oferty letnie menu w ramach kampanii „Sun, fish & chill”. Nowe propozycje zostały przygotowane z myślą o sezonie wakacyjnym i opierają się na lekkich, rybnych kompozycjach inspirowanych smakami lata.

North Fish letnie menu

Do menu dołączyły cztery nowości:

  • Burger Rybaka hawajski – burger rybny z dodatkiem grillowanego ananasa i puree kokosowo-śmietankowego, inspirowany kuchnią tropikalną,
  • Mintaj caprese – filet z mintaja podany z mozzarellą, pomidorami i sosem bazyliowym, nawiązujący do śródziemnomorskich smaków,
  • Dorsz czarny po karaibsku – panierowany dorsz z grillowanym ananasem i sosem BBQ,
  • Fish dog – kiełbaska z łososia w bułce, w formie inspirowanej klasycznym hot dogiem.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2025
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Nowa kampania stanowi odpowiedź na sezonowe oczekiwania klientów i promuje ryby w nowoczesnych, streetfoodowych odsłonach. Letnia oferta dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish.

Źródło: NF

NEWSLETTER-HORECANET-ZAPISZ-SIE

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione