Nova Wola z jesiennym menu

Udostępnij artykuł

Czas na jesienne, sezonowe menu w Novej Woli. W restauracji zlokalizowanej na 1 piętrze hotelu Crowne Plaza Warsaw The HUB zawitały borowiki, kurki i podgrzybki. Nad nowymi, kulinarnymi propozycjami czuwał jak zawsze niezawodny szef kuchni, Paweł Suchenek.

Czas na grzybobranie na talerzu – mówi Paweł Suchenek. – To najlepszy sezon by skosztować leśnych skarbów. W sezonowej karcie Novej Woli zaczynamy tostem maślanym i smażonymi grzybami. Czeka również tagliatelle z grzybowym ragout oraz pieczeń rzymska z dziczyzny z puree z pieczonego selera w towarzystwie smażonych grzybów.


W jesiennej odsłonie sezonowego menu czekają również pierogi z leśnymi grzybami. Na deser propozycja dla prawdziwych łasuchów – knedle ze śliwkami, kwaśną śmietaną i bułka tarta z masłem. Kulinarna jesień zawitała w Novej Woli już na dobre!

Restauracja Nova Wola, Crowne Plaza Warsaw-The Hub, Rondo Daszyńskiego 2, Warszawa.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE – RAPORT 2024
>> kliknij, aby zapoznać się z ubiegłorocznym wydaniem <<

Źródło: Nova Wola

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 26.09.2024
Aktualizacja: 26.09.2024