Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży docierające do właścicieli lokali niezależnych typu kawiarnie, cukiernie, lodziarnie i piekarnie, prezesów, zarządów i „kupców” z sieci, ekspertów, analityków, architektów oraz biur projektowych. Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.
Przy okazji tego numeru, mieliśmy przyjemność porozmawiać z właścicielami Chimney Cake Bakery – Tomaszem Domagałą i Filipem Kubicą. Koncept, który stworzyli oferuje jedne z najsłodszych i najlepszych ciastek, jakie mieliśmy okazję do tej pory jeść. W wywiadzie opowiedzieli o początkach swojej działalności, poszukiwaniu idealnej receptury, planach na rozwój marki i o tym, czy brak doświadczenia w gastronomii bardziej im pomógł czy przeszkodził. Kontynuując temat słodyczy – w dziale „Cukiernik” temat główny BEZA. Swoje propozycje na to wyjątkowe i bardzo popularne ciasto przestawia: Cafe Bristol, Cukiernia Sweet Home i Słodkie Babki. Nasi eksperci radzą również, jak wybrać palarnie kawy i zdradzają jakie herbaciane trendy są aktualnie numerem jeden.
Dla fanów social mediów kilka słów o dobrym prowadzeniu Instagrama. Natomiast w dziale „Dobre rozwiązania” przedstawiciele firmy Voigt i marki Clinex doradzają w jaki sposób dbać o czystość i jakich środków najlepiej używać.
SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <
W tym numerze również relacja z naszego tegorocznego wydarzenia – V Sweets & Coffee Forum. Zapraszamy do zapoznania się z podsumowaniem konferencji oraz poznania laureatów Sweets & Coffee Awards 2019. Wracając do początku – Chimney Cake Bakery był jednym z nich!
Egzemplarze czasopisma trafiają bezpośrednio do:
• niezależnych właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni;
• zarządów spółek będących właścicielami sieci gastronomicznych;
• „kupców” z największych sieci bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp.;
• architektów, doradców inwestycyjnych i ekspertów.
Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować!
Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl
Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.