Powstało Ice Queen Cafe – franczyzowa sieć kawiarni Magdy Gessler

Udostępnij artykuł
Pierwsze miejscowości, w których pojawiły się nowe miejsca marki to Gdańsk (ul. Obrońców Wybrzeża 4D) i Jarosław (ul. Opolska 10). Do końca roku planowane są otwarcia kolejnych m.in. w Rzeszowie i Zielonej Górze.

Kawiarnie Ice Queen Cafe to nie tylko kawa, ale przede wszystkim szeroki asortyment słodkich produktów – ciast i deserów. Menu może być powiększane o propozycje sezonowe. Nad całością koncepcyjną czuwa – Magda Gessler. Kawiarnie Ice Queen Cafe to oferta skierowana do Franczyzobiorców, którzy chcieliby rozpocząć gastronomiczny biznes.

Ice Queen Cafe to moja propozycja dla każdego, kto czuje siłę przedsiębiorcy, ale wolałby bazować na bezpiecznym i sprawdzonym biznesie. Ryzyko w przypadku franczyzy nie jest tak duże, jak wtedy gdy zakładamy własny interes, natomiast sukces może okazać się znacznie większy! W obliczu zmieniających się trendów i niepewnej sytuacji na rynku, wsparcie franczyzodawcy może okazać się bezcenne. Wierzę, że doświadczenie i wiedza są w stanie zakiełkować w każdym kto otrzyma profesjonalne wsparcie oraz znak jakości – mówi Magda Gessler.

Ice Queen Cafe oferuje możliwość otworzenia własnej kawiarni. Każdy Franczyzobiorca otrzyma wsparcie biznesowe oraz niezbędny know-how, by budować swój biznes, wykorzystując sprawdzoną i popartą doświadczeniem wiedzę. Więcej o ofercie na stronie; https://icequeenmagdagessler.pl/ oraz pod mailem kontakt@icequeenmagdagessler.pl.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 28.10.2020
Aktualizacja: 28.10.2020