Przemysław Klima na okładce Nowości Gastronomicznych

Udostępnij artykuł

[TYLKO U NAS] Szef kuchni i współwłaściciel jedynej w Polsce restauracji odznaczonej dwiema gwiazdkami Michelin – Bottiglieria 1881 – będzie bohaterem najnowszego numeru Nowości Gastronomicznych. W rozmowie z naszą redaktor Agatą Godlewską opowiedział o tym, co jego zdaniem jest niezbędne do zdobycia najwyższych wyróżnień w świecie gastronomii, o swoich pasjach i wyrzeczeniach, a także o nowym lokalu, który planuje otworzyć w przyszłym roku. Wydanie będzie promowane na Targach HoReCa w Krakowie.

W wydaniu pojawi się także tematyka tworzenia idealnych burgerów, doboru sosów do dań oraz alternatywnych metod parzenia kawy.

Najnowsze Nowości Gastronomiczne zawierać będą również wywiady m.in. z:

  • Arturem Jarczyńskim o jego nowej restauracji Siam Garden
  • Bartoszem Szymczakiem o zmianach w Rozbrat 20
  • Prezesem Mex Polska Pawłem Kowalewskim o rozwoju marek Grupy
  • Dominiką Grabowską i Rafałem Brzostkiem, właścicielami Ramen People o ich nowym koncepcie.

Nie zabraknie kolejnych artykułów w ramach naszych cykli dotyczących marketingu i social mediów.

Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.
Uwaga! Ostatnie zlecenia na reklamę przyjmujemy do 18 października.

Czasopismo ukaże się w wersji TRADYCYJNEJ – DRUKOWANEJ, a także ELEKTRONICZNEJ, która posiada wymiar INTERAKTYWNY. Oznacza to, że publikacja dotrze nie tylko do poszukiwanej grupy docelowej w najszerszym z możliwych zasięgów w Polsce. Umożliwi również bezpośredni kontakt z Państwa ofertą za pośrednictwem odnośników, linków. Także dodatkowych filmików osadzonych w wersji online, które wzmocnią komunikację. Jak w każdym numerze na naszych Czytelników czekać będą praktyczne wskazówki i porady dotyczące zaopatrzenia, wyposażenia, a także zarządzania biznesem gastronomicznym.

Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, a także organizator Forum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffe oraz Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt z Wydawcą
BROG B2B 
MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI

Redakcja:
Agata Godlewska
redaktorka prowadząca Nowości Gastronomiczne
693 401 316
a.godlewska@brogb2b.pl

Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 10.10.2023
Aktualizacja: 11.10.2023