Sphinx z dokładką na dzień babci i dziadka

Udostępnij artykuł


Zamówione w lokalu danie shoarma klasyczna, złocista, ostra oraz de luxe będzie serwowane w wersji XL zamiast standardowego – przy niezmienionej cenie. Oferta dostępna 21 i 22 stycznia we wszystkich restauracjach Sphinx w całej Polsce.

W dniach babci i dziadka chcemy uhonorować długą tradycję dokładek „jak u babci”, dlatego  przygotowaliśmy ofertę skrojoną pod to święto. W tym czasie najpopularniejsze wersje shoarmy zamieniamy na wersję powiększoną XL, bez żadnej dopłaty. Od lat obserwujemy, że rodziny zapraszają babcie i dziadków z okazji ich święta do naszych restauracji i tego samego spodziewamy się w tym roku. W tych dniach łączymy pokolenia – przy jednym stole świętują dzieci, rodzice i dziadkowie – mówi Mateusz Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki do której należy sieć Sphinx.

Shoarma doprawiona unikalną mieszanką ziół i przypraw jest znakiem rozpoznawczym restauracji Sphinx od ponad 25 lat oraz najchętniej zamawianym daniem tej sieci. Zgodnie z hasłem marki „Jesz jak chcesz”, shoarma jest dostępna w wielu wariantach różniących się rozmiarem, rodzajem mięsa oraz dodatkami. Zawsze jednak podawana z wypiekaną na miejscu bułką pita. W ramach oferty „Obowiązkowa dokładka w dzień babci i dziadka” zestaw standardowy shoarmy klasycznej, delikatnej, złocistej, ostrej oraz de luxe będzie zamieniony na wersję XL, czyli z większą ilością mięsa oraz frytek lub ryżu. Zasady oferty są bardzo proste – aby z niej skorzystać niepotrzebny jest żaden kod ani aplikacja. Oferta jest dostępna we wszystkich restauracjach Sphinx.

Źródło: Sphinx

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE grudzień 2022
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Opublikowano: 19.01.2023
Aktualizacja: 19.01.2023