Supplier of The Year Sweets & Coffee Forum® 2023 rozstrzygnięty!

Udostępnij artykuł

Podczas uroczystej kolacji z Galą towarzyszącej VI Sweets & Coffee Forum® 2023, po raz szósty wyłoniono zwycięzców konkursu dla najlepszych dostawców. Jurorami co roku jest grupa kupców bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie i wyposażenie w poszczególnych sieciach i grupach hotelowych. Równorzędnymi laureatami zostały firmy:  Eurocash – dystrybutor produktów dla sektora HoReCa; Pallavi Group – polski producent herbat dla hoteli i restauracji (Veertea Premium i Pallavi); Coffema – firma oferująca dystrybucję i serwis profesjonalnych ekspresów do kawy oraz Foodsi – aplikacja walcząca z marnowaniem żywności.

Od Lewej: Zbigniew Pąk (BROG B2B), Maciej Łastowiecki (Eurocash), Marta Oczykowska (Pallavi), Michał Chowaniec (Coffema), Aleksandra Kania (Foodsi). Fot. Radosław Zawadzki
Business Speed Dating podczas VI Sweets & Coffee Forum®
VI Sweets & Coffee Forum® – sala konferencyjna
Panel dyskusyjny podczas XVI Sweets & Coffee Forum®
VI Sweets & Coffee Forum® – foyer

W konkursie Supplier of the Year Sweets & Coffee Forum ® 2022 brały udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii, a także usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w VI Sweets & Coffee Forum® jako Wystawca albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Czworo równorzędnych zwycięzców konkursu wybrało jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.06.2023
Aktualizacja: 01.06.2023