Sweets & Coffee Awards 2019 przyznane!

Udostępnij artykuł
Rozstrzygnięcie konkursu oraz wręczenie nagród laureatom nastąpiło podczas uroczystej Gali na zakończenie V Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee 2019, które odbyło się 20 maja br. w Warsaw Marriott Hotel.

Organizowany przez BROG B2B konkurs Sweets & Coffee Awards to unikalna okazja do promocji najlepszych kawiarni, cukierni, lodziarni i piekarni, a także wyjątkowa możliwość uhonorowania pracy i osiągnięć właścicieli oraz personelu. To również narzędzie służące kształtowaniu pozytywnego wizerunku całej branży w naszym kraju. Jury konkursu złożone jest z prelegentów i panelistów Sweets & Coffee Forum. Zgodnie z punktacją przez nich przyznaną, wybierani są finaliści oraz zwycięzcy poszczególnych kategorii. Zgłoszenie, udział w konkursie oraz całodziennym Forum nigdy nie wiąże się z żadną opłatą!

LISTA FINALISTÓW I ZWYCIĘZCÓW
SWEETS & COFFEE AWARDS 2019

KĄCIK SWEETS & COFFEE W BIUROWCU / PLACÓWCE HANDLOWEJ

Finaliści:
Helios Cafe C Blue City
So!Coffee Factory Annopol
Coffee Bar Galeria Viwo

ZWYCIĘZCY:
Helios Cafe C Blue City
So!Coffee Factory Annopol

KĄCIK KAWOWY NA STACJI PALIW

Finaliści:
Stop Cafe na stacji PKN ORLEN 7602
Cafe Punkt na stacji LOTOS SF 388
Caffe Moya na stacji Moya Ordona

ZWYCIĘZCA:
Stop Cafe na stacji PKN ORLEN 7602

KONCEPT STREET FOOD / FOOD TRUCK

Finaliści:
Chimney Cake Bakery
Beza Krówka
Lody Naturalne na Placu

ZWYCIĘZCA:
Chimney Cake Bakery

PIEKARNIO-CUKIERNIA

Finaliści:
Moxo Bakery
Chimney Cake Bakery
Batida Grzybowska
Cafe Bristol

ZWYCIĘZCA:
Moxo Bakery

CUKIERNIO-LODZIARNIA DZIAŁAJĄCA INDYWIDUALNIE

Finaliści:
Czekolada Cafe
Migawka Cafe
Lody Naturalne na Placu

ZWYCIĘZCA:
Migawka Cafe

CUKIERNIO-LODZIARNIA DZIAŁAJĄCA W SIECI

Finaliści:
Batida Grzybowska
Good Lood
Krasnolód
Chimney Cake Bakery

ZWYCIĘZCA:
Krasnolód

KAWIARNIA DZIAŁAJĄCA INDYWIDUALNIE

Finaliści:
Słodkie Babki
Cafe Bristol
Migawka Cafe
Wise Cafe
Baristacja

ZWYCIĘZCA:
Migawka Cafe

KAWIARNIA DZIAŁAJĄCA W SIECI

Finaliści:
Green Caffe Nero Skorosze
Organic Coffee Lublin
Etno Cafe Forum Gdańsk

ZWYCIĘZCA:
Green Cafe Nero Skorosze

NOWATORSKA STRATEGIA MARKETINGOWA

Finaliści:
Chimney Cake Bakery
Wise Cafe
Etno Cafe

ZWYCIĘZCA:
Wise Cafe

NAJLEPSZE MENU

Finaliści:
Moxo Bakery
Cafe Bristol
Bułkę przez Bibułkę
Green Caffe Nero

ZWYCIĘZCA:
Bułkę przez Bibułkę

DEBIUT KONCEPTU

Finaliści:
MIR Cafe
Moxo Bakery
La Lucy

ZWYCIĘZCA:
Moxo Bakery

EFEKTYWNY ROZWÓJ MARKI

Finaliści:
Etno Cafe
Green Caffe Nero
Krasnolód

ZWYCIĘZCA:
Green Caffe Nero

NAJCIEKAWSZY WYSTRÓJ / DESIGN

Finaliści:
Wise Cafe
Crico by Organic Coffee
Migawka Cafe

ZWYCIĘZCA:
Crico by Organic Coffee

Wszystkim finalistom i zwycięzcom jeszcze raz serdecznie gratulujemy!

WWW.SCFORUM.PL

Rozstrzygnięcie konkursu było zwieńczeniem V Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee 2019. Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji wydarzenia oraz w konkursie Sweets & Coffee Awards! Dostawców zapraszamy do współpracy i uczestnictwa w konkursie Supplier of the Year!

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciel czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus, redaktor rynku gastronomicznego
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.




Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 21.05.2019
Aktualizacja: 21.05.2019