Niezbędnik baristy, metody parzenia kawy, aranżacja ogródków, freezery do lodów, trendy w zdobieniu tortów, wypieki wielkanocne – to tylko niektóre tematy najnowszego wydania Sweets & Coffee, które będzie dodatkowo dystrybuowane na Expo Sweet 2019 w Warszawie. Bohaterami numeru będą właściciele Piekarni Piwoński.
Jak w każdym wydaniu na naszych Czytelników czekać będą praktyczne wskazówki i porady dotyczące zaopatrzenia, wyposażenia i zarządzania biznesem.
!!! UWAGA DOSTAWCY !!! Zachęcamy do reklamy kontekstowej w ramach powyższych działów, a tym samym efektywnej inwestycji przekładającej się na wymierne korzyści marketingowe.
Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.
Uwaga! Ostatnie zlecenia na reklamę przyjmujemy tylko do 5 lutego 2018.
Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
[email protected]
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne
664 463 066, 22 290 66 11
[email protected]
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.