Tutti Santi w Gnieźnie otwarte

Udostępnij artykuł

Za nami otwarcie kolejnego lokalu pod szyldem Tutti Santi. Sieć swoją popularność zdobyła dzięki serwowanej tam pizzy według receptury zdobywcy tytułu Mistrza Włoch i Europy. Tym razem lokal pojawił się na gastronomicznej mapie Gniezna, a konkretnie przy ul. Jana III Sobieskiego 17. To już 16 punkt sieci.

Historia Tutti Santi zaczęła się od marzenia, by w Polsce można było zjeść tak dobrą pizzę, jak w najlepszych włoskich pizzeriach. By je spełnić, do współpracy zaproszono wielokrotnie nagradzanego i uznanego włoskiego pizzaiolo – Valerio Valle. To on osobiście odpowiada za tworzenie receptur, szkolenie pracowników i nieprzerwanie bierze aktywny udział w rozwijaniu Tutti Santi. Był także obecny na otwarciu lokalu w Gnieźnie. Restauracja zlokalizowana jest w Centrum Handlowym Max, które dysponuje parkingiem oraz co miało też znaczenie dla inwestorów – swoim stylem architektonicznym nawiązuje do wystroju restauracji sieci, tworząc klimat wizyty dosłownie od samego wejścia.

Tutti Santi w Gnieźnie to już szesnasty lokal naszej sieci w Polsce. Ogromnie zaskoczył nas fakt, że wielu mieszkańców tego miasto znało naszą ofertę z innych lokalizacji i z niecierpliwością oczekiwało otwarcia w swoim mieście – zdradził Sergiusz Urbaniak, właściciel sieci. Pokazuje nam to, jak ważne dla ludzi jest to, co robimy i motywuje nas do pracy nad uruchamianiem nowych punktów, co w tym roku zaplanowaliśmy dość ambitnie.

Nowa restauracja jest czynna codziennie od 12:00 do 22:00.

Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2023
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 08.03.2023
Aktualizacja: 13.03.2023