Rest Team zaprasza gości do kolejnej lokalizacji – KLONN, która znajduje się przy Zamku Ujazdowskim (ul. Jazdów 1b). Oficjalny weekend otwarcia odbył się 28-30 sierpnia.
Restauracja KLONN to kolejny koncept restauracyjny właścicieli Zoni i WuWu bar – Mirosława Nizio
i Andrzeja Nizio. Ogród i minimalistyczne wnętrze razem tworzą przestrzeń KLONNu.
Menu bazuje na nowoczesnej kuchni europejskiej z wpływami z różnych stron świata. Szefem kuchni KLONNu jest Bartłomiej Brzuska, który swoje doświadczenie zdobywał w najlepszych gwiazdkowych londyńskich lokalach oraz w warszawskiej Winosferze.
Dopełnieniem menu jest karta alkoholi i drinków. Tomasz Cierlica, szef baru przełożył swoje wieloletnie doświadczenie na warszawskiej scenie barowej i stworzył wyważone drinki.
Głównym managerem restauracji jest Arkadiusz Żochowski, który odpowiada za wszystkie 3 koncepty: Zoni, WuWu i KLONN, wcześniej związany był z warszawskimi restauracjami m.in. Hotel Bristol, Amber Room oraz gwiazdkowymi restauracjami z Londynie i Kopenhadze. Restauracja otwarta jest od poniedziałku do niedzieli.
RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.