Zmiany w dziale gastronomii warszawskiego Marriotta

Mariusz Łukasiak został managerem F&B. Będzie odpowiedzialny za wszystkie restauracje, bary oraz dział konferencji i bankietów. Kolejna zmiana to awans Mateusza Cichego (do tej pory pełnił funkcję supervisora F&B) na stanowisko managera najważniejszej restauracji w hotelu Marriott: Floor No 2. Na stanowisko starszego kierownika kuchni awansował Inderjit Manota. Będzie pełnił rolę drugiej osoby dowodzącej, zaraz po szefie kuchni, Pawle Kałuskim.
Mariusz Łukasiak

Z gastronomią związany od roku 1995, swoje doświadczenia zdobywał w firmach: Eurest Polska, P&O / Princess Cruises Lines Ltd, hotele sieci Accor w Warszawie,  hotel InterContinental Warszawa. Ostatecznie w roku 2015 rozpoczął przygodę w hotelu Marriott Warszawa dołączając jako kierownik bankietów. W roku 2018 jako podsumowanie kolejnych doświadczeń i poszukując kolejnych wyzwań obejmuje stanowisko asystenta kierownika gastronomii. Obecnie będzie zajmował się koordynacją całej gastronomii warszawskiego giganta pełniąc rolę managera F&B.

PRZECZYTAJ TAKŻE
>> Warsaw Marriott Hotel: Mariusz Paszkiel dyrektorem operacyjnym, Katarzyna Krasuska dyrektorem sprzedaży <<

Mateusz Cichy

Swoją przygodę w hotelu Marriott rozpoczął w roku 2019 jako kierownik Lobby Bar. Wcześniej pracował w topowych warszawskich restauracjach.  Po roku pracy został zaangażowany w otwarcie nowej restauracji Floor No 2, gdzie jako supervisor F&B współtworzył jej koncept, jak i w pełni odpowiadał za charakterystykę baru, szkolenia, organizacje stanowisk.  Obecnym i kolejnym krokiem w karierze to awans Mateusza na managera restauracji Floor No 2.

Inderjit Manota

Ukończył uczelnię techniczną w Indiach, po czym skierował swoje kroki w stronę gastronomii. Doświadczenie zawodowe zdobywał w Londynie w wielu znanych restauracjach m.in. Gordon Ramsey Plane Food. Szukając nowych wyzwań i możliwości dalszego rozwoju, w 2012 rozpoczął przygodę w warszawskim hotelu Marriott. Od stanowiska młodszego kierownika kuchni poprzez kierownika kuchni, obejmuje stanowisko starszego kierownika kuchni.

ŚWIAT HOTELI – CZERWIEC-LIPIEC 2021
>> KLIKNIJ, ABY ZAPOZNAĆ SIĘ Z PEŁNYM WYDANIEM <<

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.