Współwłaścicielka lokali Bułkę przez Bibułkę, POLLYPIZZA NEOpolitan oraz BAKEN weźmie udział w organizowanym przez redakcję naszego czasopisma Nowości Gastronomiczne i newsowego portalu Horecanet.pl – XXII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum® 2024. Aleksandra Dojnikowska zabierze głos w panelu pt.: „Maksymalizacja potencjału social mediów – przykłady skutecznego angażowania”. Tegoroczna edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, inwestorów, kupców oraz dostawców HoReCa odbędzie się 23 września w Arche Hotel Krakowska w Warszawie.
O Aleksandrze Dojnikowskiej
Współtwórczyni i współwłaścicielka 3 konceptów gastronomicznych. Wraz z mężem Jackiem prowadzi od 12 lat sieć śniadaniowni Bułkę przez Bibułkę, pizzerię neo-politańską POLLYPIZZA NEOpolitan oraz 2 lokale BAKEN, czyli piekarnię i bistro w skandynawskim stylu. Jej życie mocno kręci się wokół glutenu. Z powodzeniem realizuje się także jako projektantka wnętrz wspomnianych restauracji. Pollypizza oraz BAKEN zostały wyróżnione w kampaniach Westwing jako Design Spot. Otrzymała także wyróżnienie Food and Design dla najciekawszego wnętrza 2023 dla konceptu BAKEN. Ogromna pasjonatka podróży i vanlife’u. Rodzinnie uwielbiają przemierzać Europę swoim kamperem. Żyje w zgodzie z zasadą, że podróże to jedyna rzecz, na którą wydajesz pieniądze, a stajesz się bogatszy.
W programie XXII Food Business Forum® 2024:
- KONFERENCJA z całodziennymi dyskusjami panelowymi przy udziale najwybitniejszych w Polsce praktyków i ekspertów;
- BUSINESS SPEED DATING – indywidualne, spotkania kilkudziesięciu kupców z sieci gastronomicznych oraz restauracji niezależnych, z dostawcami HoReCa;
- SEKCJA WYSTAWIENNICZA – zlokalizowana w foyer. Przeznaczona dla dostawców, którzy już na miejscu chcą efektywnie zaprezentować swoją ofertę. Podczas indywidualnych spotkań z: restauratorami niezależnymi, inwestorami, prezesami spółek gastronomicznych i kupców.
- UROCZYSTA KOLACJA z Galą FOOD BUSINESS AWARDS® 2024 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2024.
Tegoroczne rozmowy zdominuje obecna sytuacja, a także intensywna wymiana wzajemnych doświadczeń i wsparcia w tym zakresie. Nie zabraknie pogłębionych analiz, interpretacji obowiązujących przepisów, wniosków i najbardziej realnych prognoz. Jak co roku, jako Organizator, stawiamy wyłącznie na naszą najbardziej efektywną i sprawdzoną formułę wydarzenia. Odbędzie się wyłącznie w wersji stacjonarnej.
Food Business Forum to jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym, co aktualne w branży. Także wymiany doświadczeń wśród inwestorów, niezależnych właścicieli lokali gastronomicznych i dyrektorów sieci, ekspertów oraz dostawców. Mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki dwudziestoletniej tradycji udało nam się stworzyć, i co roku organizować, najwyżej oceniane, oczekiwane wydarzenie branży w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.
Tymczasem już dziś serdecznie zapraszamy dostawców HoReCa do współpracy i potwierdzania udziału. Tylko teraz najlepsze lokalizacje stoisk oraz niższe przedziały cenowe!
Co roku w indywidualnych rozmowach z dostawcami na temat możliwości współpracy, biorą udział wyłącznie osoby bezpośrednio odpowiedzialne za inwestycje będące w przygotowaniu; wyposażenie, zakupy i modernizacje w sieciach gastronomicznych oraz lokalach niezależnych.
Kontakt – BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel. 664 463 083
z.pak@brogb2b.pl
Agata Godlewska
redaktorka prowadząca
tel. 693 401 316
a.godlewska@brogb2b.pl
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału zabronione.