Inna Yarova, dobro&dobro cafe: kluczem jest właściwa komunikacja

Udostępnij artykuł

[SPECJALNIE DLA NAS – RAPORT 2024] Współpraca z naszymi dostawcami odgrywa kluczową rolę w zapewnieniu naszym klientom wysokiej jakości produktów. Dotychczasowa współpraca układała się pomyślnie, dzięki czemu mogliśmy zaoferować naszym gościom świeże i smaczne produkty, a także wciąż modyfikować ją, dostosowując do potrzeb klientów. – mówi Inna Yarova, współwłaścicielka dobro&dobro cafe.

Dostawcy, z którymi współpracujemy, wykazują elastyczność i gotowość do dostosowywania się do naszych oczekiwań. Ich oferta jest na tyle szeroka, że znając naszych gości oraz ich upodobania, jesteśmy w stanie wybrać produkty i rozwiązania, które wydają się wręcz spersonalizowane dla nich. Nie mamy tutaj na myśli wyłącznie wariantów smakowych oraz różnych rodzajów produktów, ale także sposoby ich przygotowania bądź opakowania zgodnie z panującym teraz – i słusznie! – trendem zero waste. Doceniamy wsparcie naszych dostawców i ich gotowość do konstruktywnej współpracy w przypadku wszelkich zmian czy nietypowych sytuacji rynkowych. Uważam, że kluczem tutaj jest właściwa komunikacja między naszą siecią a dostawcami oraz szybkie reagowanie na wszystkie nieprzewidziane sytuacje. Elastyczność dostawców stanowi dla nas istotny element skutecznego funkcjonowania sieci kawiarni, zwłaszcza… Całą wypowiedź publikujemy w Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2024. Kliknij, aby zapoznać się z pełną treścią

rynek dostawców horeca - raport 2024

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Horecanet

Autor: Horecanet
Opublikowano: 26.03.2024
Aktualizacja: 26.03.2024