Już jest Rynek Dostawców HoReCa w Polsce – RAPORT 2023!

Udostępnij artykuł

Najważniejsza w roku publikacja przeznaczona przede wszystkim dla profesjonalistów branży gastronomicznej, hotelarskiej, a także sweets & coffee i dostawców HoReCa jest już dostępna! Rynek Dostawców HoReCa w Polsce – RAPORT to tradycyjnie już, niewątpliwie najbardziej efektywna powierzchnia reklamowa z dożywotnim dostępem do pełnej treści.

Ukazał się zarówno w tradycyjnej WERSJI PAPIEROWEJ oraz ogólnodostępnej INTERAKTYWNEJ elektronicznej (klikalne reklamy, możliwość osadzania materiałów video itp.). Raport powstaje pod redakcją naszych czasopism NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – czasopismo restauratorów, ŚWIAT HOTELI – czasopismo hotelarzy oraz SWEETS & COFFEE – magazyn biznesu kawiarni, cukierni i lodziarni, a także newsowego portalu HORECANET.PL. Wydawcą jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji.

Rynek Dostawców HoReCa w Polsce – RAPORT 2023

Prezentuje aktualną ofertę produktów i usług, a także pogłębione analizy dotyczące rynku dostawców w Polsce. Zawiera wypowiedzi ekspertów, właścicieli biznesów z sektora HoReCa, a także prezesów spółek operatorskich oraz opinie kupców i decyzyjnych profesjonalistów bezpośrednio odpowiedzialnych za decyzje zakupowe.

Rynek Dostawców HoReCa – RAPORT 2023
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Z wydania EGZEMPLARZOWEGO oraz dostępnej dla wszystkich bezpłatnej WERSJI INTERAKTYWNEJ w 2023 roku będą intensywnie korzystać:

– niezależni hotelarze; inwestorzy; prezesi, dyrektorzy i kupcy z sieci hotelarskich;
– niezależni restauratorzy; inwestorzy; prezesi, dyrektorzy i kupcy z sieci gastronomicznych;
– niezależni właściciele: kawiarni, lodziarni, cukierni i piekarnio-cukierni; inwestorzy; prezesi, dyrektorzy i kupcy reprezentujący tego rodzaju lokale sieciowe;
– właściciele firm cateringowych;
– prezesi i dyrektorzy w sieciach gastronomicznych;
– „kupcy” – menadżerowie bezpośrednio odpowiedzialni za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje oraz inwestycje w sieciach gastronomicznych;
– architekci i pracownie projektowe;
– doradcy inwestycyjni oraz eksperci;
– dostawcy horeca.

Ponadto tradycyjnie przypominamy, iż pełen dostęp do naszych czasopism jest dla wszystkich całkowicie bezpłatny! Zachęcamy do lektury i współpracy!

Rynek Dostawców HoReCa w Polsce – RAPORT z uwagi na całoroczną „żywotność”, to także nasze najbardziej efektywne, medium marketingowo-reklamowe o szerokim zasięgu, z którego nasi odbiorcy korzystają wielokrotnie, czerpiąc wiedzę aż przez 12 miesięcy. Tym samym uzyskują wielokrotny w roku kontakt z Państwa reklamą lub komunikacją. RAPORT, jak co roku, będzie obecny i szeroko promowany na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.

Zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na skutecznym dotarciu do decyzyjnych profesjonalistów branży.

Publikacja powstaje w BROG B2B – mediach efektywnej komunikacji – wydawcy czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & Coffee, również Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.plwww.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit HotelForum Rynku Gastronomicznego Food Business ForumForum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Biurem Reklamy:
BROG B2B

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
biuro@brogb2b.plz.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 20.02.2023
Aktualizacja: 08.03.2023