Kebab z truskawkami w menu Carat Kebab

Udostępnij artykuł

W menu lokali Carat Kebab z portfolio marek gastronomicznych firmy 7 Street Łukasz Błażejewski pojawił się w menu sezonowym kebab z truskawkami. Lokale Carat Kebab dostępne są w kilku miastach i serwują wysokiej jakości kebab z rzemieślniczym mięsem wołowo-baranim, z kurczaka oraz z wegańskim zamiennikiem kurczaka.

Kebab Carat menu

Sieć lokali Carat Kebab, znana z nieustannego poszukiwania innowacyjnych rozwiązań kulinarnych i tym razem postanowiła zaskoczyć klientów niecodziennym połączeniem smaków, które z pewnością przypadnie do gustu zarówno miłośnikom klasyki, jak i poszukiwaczom nowych, ekscytujących doznań kulinarnych. Dlatego w czerwcu w ofercie sezonowej pojawił się kebab z truskawkami o nazwie Rumba. Już po kilku dniach od wprowadzenia oferty zrobiło się o nim bardzo głośno w social mediach.

Nasz nowy kebab z truskawkami to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca w sobie świeżość i słodycz truskawek z wyrazistymi smakami tradycyjnych składników kebabu. Kompozycja ta została starannie przemyślana, aby zapewnić harmonijny i niepowtarzalny smak, który zachwyci każdego. Wierzymy, że nasz nowy kebab z truskawkami stanie się hitem tego lata i przyniesie mnóstwo radości naszym klientom – dodaje Łukasz B. Błażejewski  – Dyrektor Generalny Carat Kebab.

Skład kebabu Rumba: rzemieślnicze pieczywo, sałata lodowa, czerwona kapusta, mięso własnej produkcji, sos sweet-chili, pomidor, ogórek konserwowy, czerwona cebula, ogórek zielony, świeże truskawki, krem balsamiczny, orzeszki pini, szczypta świeżej mięty, kilka kropel cytryny

Dostępne formy podania kebabu to tradycyjny lavash, tureckie pieczywo lub w bowlu, czyli w misce z dodatkiem frytek.

Kebab z truskawkami można spróbować w lokalach w Warszawie, Bydgoszczy, Elblągu i Żyrardowie.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE marzec-kwiecień 2024
>> kliknij, aby zapoznać się z pełnym wydaniem <<

Źródło: Kebab Carat

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Autor: Horecanet
Opublikowano: 25.06.2024
Aktualizacja: 25.06.2024